tiistai 14. toukokuuta 2019

Sisustuksen raikkaat tuulet (sis. alekoodi 30%!)

Kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa.

Tänä keväänä kodissamme on puhaltaneet sisustukselliset uudet tuulet. Aiemmin en ole pitänyt itseni minään sisustelijana, mutta koska lasten myötä kotoiluaika on lisääntynyt huomattavasti, myös koti on alkanut kiinnostamaan eri näkökulmasta. Mikään intohimoinen kodin stailaaja en vieläkään ole, mutta järjestelijä, raivaaja, käytännöllinen ja kodikkuuden tavoittelija minusta kyllä on tullut.

Yhteistyössä Poster Storen kanssa sain valita heidän valikoimastaan muutaman ihanan julisteen kehyksineen. Olemme koko perhe luontoihmisiä ja olen halunnut tuoda elementtejä luonnosta myös meille kotiin. Jo useammassa julisteissa ja tauluissa esiintyvät kasvit ja luonto, tai unelmien maisema, jonne haluaisin retkeilemään.  Viherkasvit sekä valkoisen, vihreän ja harmaan yhdistelmä on tänä keväänä tuntunut erityisen kiehtovalta. Kotiimme on ostettu myös muutama uusi ihan oikea kasvi.


Erityisesti makuuhuoneessa pidän vaaleista ja seesteisistä sävyissä. Toivon, että kaunis värimaailma ja kuvat luovat rauhoittavaa tunnelmaa. Vaikka meidän kodistamme ei takuuvarmasti koskaan tule täysin vaaleaa, pelkistettyä tai harmonista -siitä pitää vilkas lapsiperhearki tarvikkeineen ja leluineen huolen. ;) 

Vinkkinä muuten, että Posterstorella on valikoimassa julisteita myös pienimpien huoneen sisustamiseen ja supersuloinen lastentauluvalikoima löytyy täältä. Kunhan tulee taas aikaa uudistaa lastenhuoneita, palaan itsekin varmasti tämän valikoiman pariin.

Sen lisäksi, että olen uudistanut kotia tekstiilien ja taulujen avulla, olen tietoisesti pyrkinyt vähentämään niitä asioita, jotka ärsyttävät tai harmittavat. Aina ruttuun menevä eteisen matto on väistynyt ryhdikkäämmän maton tieltä, ikävän sävyinen kaappi vaihtunut raikkaampaan lipastoon ja ylimääräinen tuoli siirtynyt varastoon lasten leikkitilaa viemästä. Kengät löytyvät vaaleista koreista hattuhyllyn päältä.

Jo vähällä rahalla ja pienillä elementeillä saa paljon aikaan. Toimiva koti ja kivan näköinen ympäristö vaikuttaa suoraan joka päiväiseen hyvinvointiin, joten itselle tärkeisiin kohteisiin kannattaa panostaa.

Sitten loppuun vielä iloinen uutinen: Poster Store tarjoaa lukijoilleni 30% alennusta julisteista koodilla kuiskauksia30 (alennus ei koske Selection-osion julisteita). Koodi on voimassa 28.05.2019  asti.

Mukavaa viikon jatkoa, kohti kesää mennään! ❤


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!