lauantai 4. toukokuuta 2019

Sokeriton välipala: puolukkarahka



Sokeriton rahka


Tervehdys talvisista maisemista! Jo niin kesäisen huhtikuun jakson jälkeen saatiinkin oikea takatalvi ja luminen toukokuun alku. Veikkaan, että tämä toukokuu muistetaan pitkään. 

Kylmäksi muuttunut keli on houkutellut taas puuhastelemaan enemmän sisällä. Ja tietenkin kokkailemaan. Olen tutustunut uusiin raaka-aineisiin ja jopa keittiövälineisiin -näistä tulossa postauksia. 



Tänään heräsimme ennätysaikaisin ja söimme ensimmäistä välipalaa jo klo 10. Tein rahkaherkkua, johon makeutta toi hunaja ja kirpeyttä puolukat. 

Puolukkarahka 

2 dl rahkaa
2 dl kermaviiliä
1 dl puolukoita
2 rkl hunajaa

Sekoita kaikki aineet keskenään ja välipala on valmis. ❤



Mukavaa viikonlopun jatkoa! Onko teillä talvi

3 kommenttia:

  1. Eihän tämä ole sokeriton, kun siinä on hunajaa!

    VastaaPoista
  2. Tänne satanut runsaasti lunta, vaikka meilläkin kevät oli jo hyvässä vauhdissa. Nyt pikku hiljaa sulavat taas pois :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!