torstai 14. heinäkuuta 2016

Aleostoksia La Redoutesta

Tänä vuonna en hyödyntänyt lainkaan juhannuksen jälkeistä alennusmyyntiä, vaikka edellisvuosina on niitä tullut koluttua paremmin. Sen sijaan olen vähän surffaillut netissä tutkiskellen verkkokauppojen alennuksia, koska se tuntui nyt helpommalta. Sohvashoppailu iltaisin sopii näet omaan aikatauluuni parhaiten.


Uusin tuttavuuteni on ranskalainen nettikauppa LaRedoute.com, jonka olemmassa olosta sain tietää vasta hiljattain. Valikoimasta löytyy vaatteita koko perheelle, kodin tuotteita ja sisustusta. Itse aloitin kauppaan tutustumisen, kuinkas ollakaan, outlet-osastolta, jossa löytyi tuotteita jopa 70% prosentin huimalla alella.

Oma ostoskorini on paria klikkausta ja täydennystä vaille valmis, ja inspiraationa sekä vinkkinä ajattelin jakaa teille parhaita löytöjä tänne. Kuvan kukkamekko löytyy TÄÄLTÄ, hintaan 11,09€.  Pilkullista paitaa löytyy sekä valkoisella että sinisellä pohjalla (18,89€). Raitafanina pysähdyin ensin valkoisen raitamekon kohdalle, sitten beigen värisen. Kumpiko puhuttelee vahvemmin? Hintakaan ei ole paha: 15,49€.

Tyttärellekin löytyy valikoimasta vaikka mitä. (Aina hairahdan näihin lastenvaatteisiin, vaikka kuinka yritän pitää sen rajoissa...)

Sininen kukkamekko on koko valikoiman mekoista ehdottomasti ihastuttavin! Alennusosastolta sekin, 10,49€. Sitten löytyi myös söötti kylpytakki, neulottu takki, lintulegginsit ja suloinen uimapuku.Lastenhuoneen sisustuksellekin löytyy oma kategoriansa, joka meillä on nyt ajankohtainen. Kukalliset kotistetyynyliinat ja hiirilakanat sopisivat niin ikään meidän pienimmän huoneeseen.


Suosittelen jo ihan mielenkiinnosta vilkaisemaan tuonne LaRedouten valikoimaan, koska se on melko huikea. Yli 89 euron tilaukset muuten tulevat toimituskuluitta.
Sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniita vaatteita! Varsinkin tuo eka pikkukukkainen mekko voisi sopia mullekin. :) Tosin päätin, että kesävaatteita en enää shoppaile, vaan säästän rahat kesän tuleviin reissuihin. Mukavaa loppuviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan! Tuohon kukkamekkoon ihastuin heti ensimmäisenä. :) Hieno periaate sinulla, ja tuota voisin käyttää itsekin. Tosin lapsen kasvaessa niitä vaatteita on hankittava ihan pakon edestä, mutta omaa vaatekaappia ei olisi mikään pakko enää täydentää. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!