tiistai 7. maaliskuuta 2017

Se on ilmestynyt: Äitiypakkaus 2017

Vuoden 2017 äitiyspakkaus ilmestyi tänään. Äitiyspakkauksen muutoksia ja kehitystä on hauska seurata. Tänäkin vuonna pakkauksesta löytyi kestosuosikit ja aina tarvittavat tuotteet, sekä muutama uusi juttukin.
Tämän vuoden pakkauksessa huomioni vei heti pöllökuosinen makuupussi. Tyttärellämme samainen, vuoden 2013 siilikuvioinen, pussi on ollut käytössä paljon. Etenkin rattaissa se toimi erinomaisena lämmittimenä ja vetoketju avattuna täkkinä sekä makuualustana. Meillä on muuten tallella myös oma, ruskeavalkoinen makuupussini, jota on jaettu äitiyspakkauksissa ainakin alkuvuonna 1981.


Toinen vuoden 2013 paljon käytetyistä tuotteista oli vaaleanruskea kevyt toppapuku. Myös tämän vuoden puku on väriltään neutraali harmaa, jota on halutessaan helppo täydentää eri värisillä asusteilla. Omien  suosikkituotteideni kärkipäässä on myös luonnonvalkoinen villasekoitehaalari, jollainen on tarpeellinen jokaiselle vauvalle.Myös äitiyspakkauksen petivaatteista peukku: niitä tarvitsee jokainen ja ne menevät käytössä useamman vuoden. Vauvojen ja lasten pieniä petivaatteita on markkinoilla monen kokoista ja näköistä, ja mielestäni äitiyspakkauksessa on näiden tuotteiden kohdalla onnistuttu hyvin tänäkin vuonna.


Mukavia uutuuksia vuoden 2017 äitiyspakkauksessa ovat mm. unipussimainen yöpuku kauniilla pilvikuosilla. Pakkauksen koiran mallinen pehmolelu soveltuu erinomaisesti unileluksi (tyttärellämme on ollut vauvasta saakka käytössä vastaavan mallinen unikaveri, jonka tuolloin vuonna 2013 ostimme) ja tuo pakkaukseen hauskan, mutta tuiki tarpeellisen lisän.Mitkä ovat vuode 2017 äitiyspakkauksessa teidän suosikkinne? Oliko tänä vuonna mukana jotain tarpeetonta? Entä millä tuotteilla on eniten käyttöä?

Kuvat on lainattu Kelan sivuilta, joista löytyy myös lisätietoa äitiyspakkauksesta sekä yksittäiskuvat kaikista tuotteista.


2 kommenttia:

  1. Blogistani löytyy sama postaus ;) Mun mielestä uudessa äitiyspakkauksessa oli hyviä juttuja neutraalin väriset vaatteet (harmaat ja valkoiset) ja uutuudet unipussi ja collegehaalari on ihan kiva lisä. Kirkkaan väriset vaatteet (raidat ja eläimet) ei ollut uudessa pakkauksessa mun makuun, mutta "neutraalimpihan" tämä pakkaus on väreiltään kuin viime vuotinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika moni näköjään ehti jo eilen blogata aiheesta, saman tien pakkauksen julkistamisen jälkeen. :) Itsekin pidän noista neutraaleista sävyistä ja osa vaatteista on vähän liian kirkkaan värisiä makuuni. Vuoden 2013 pakkauksessa ei ollut kuumemittaria, toisin kuin tässä ja se on myös kiva juttu. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!