torstai 2. maaliskuuta 2017

Yhtä juhlaa!Helmi-maaliskuussa on lähisuvussamme oikein juhlaputki, koska niin monta merkkipäivää osuu lähekkäin. Joten kiirettä on pitänyt nytkin, ja ihan kivaa sellaista.

Viime viikkoina olen päässyt tekemään vähän kaikenlaista: suolaista ja makeaa kahvipöytään, kukkien asettelua, somistusta ja tarjoilua. Kuvittelin hoitavani vielä valokuvauksen ja räpsiväni oikein kunnolla kuvia, mutta tosiasia on se, ettei aina pysty tai ehdi tekemään kaikkea, mitä haluaisi. Muutamia kuvia tuli sentään otettua. Valokeilassa kukat ja syötävät. ;) (Instassa näitä kakku- ja kukkakuvia on myös: @kuiskauksiablogi)Olen täällä blogini puolellakin kertonut, etten alun alkaen ole ollut mikään kakkutaitelija. Aika tarkalleen vuosi sitten ensimmäisen oikean täytekakkuni alusta loppuun ihan itse. Vuoden aikana niitä on valmistunut jokunen lisää. Tuosta ensimmäisestä onnistuneesta kakustani sain kimmokkeen tehdä ja kokeilla lisää. Toinen painava syy löytyy meiltä kotoa: 3-vuotias, joka odottaa kakkua juhlapäiville ja omilleen hän osaa jo vaatia ties minkälaista! On ollut sateenkaarta, pinata-kakkua ja perhosia. Ihanaahan se on, kun tietää mitä tahtoo.
Tällä viikolla tein ensimmäisen kakunkoristeet itse käyttäen leivontamassaa ja muotteja. Suosittelen vierailemaan täällä Jyväskylässä Confetti:ssa. Mikä hurja määrä leivonta- ja juhlatarvikkeita!  Nyt huilataan ennen seuraava juhlaa. :)6 kommenttia:

 1. Upeita juhlahetkiä <3 Ihanaa alkavaa viikonloppua ja maaliskuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat vaan on niin ihania! <3 Mukavaa viikon jatkoa ja aurinkoisia päiviä! <3

   Poista
 2. Ihastuttavia herkkuja!!
  Lempeää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! <3 Nyt onkin luvassa tauko herkkujen suhteen, on tullut nautittua niitä niin runsain mitoin. :D Kivaa viikon jatkoa! <3

   Poista
 3. Ihanan juhlavat tunnelmat! Kauniita kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihana kuulla, että tunnelma on välittynyt kuviin asti. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!