keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Herkän ihon hoitoa Naturativen tuotteilla (sis.alekoodin Biodellyyn)Herkkä ihoni on vaivannut minua koko aikuisikäni. Etenkin kasvojen iho reagoi helposti sään ja vuodenaikojen muutoksiin. Punaisuutta, kuivuutta, ärsytystä ja epäpuhtauksia. Kuulostaako tutulta?

Luonnonkosmetiikkaan siirryttyäni huomasin ihossa selkeän muutoksen: se tuntui tasapainoisemmalta, eikä oirehtinut ja kutissut läheskään yhtä paljon kuin ainoastaan synteettistä kosmetiikkaa käyttäessäni. 

Nyt ikävuodet (ne 36) ovat tuoneet mukanaan vielä couperosaa. Selvimmät merkit couperosasta ovat ihon ohentuminen ja punoitus etenkin poskilla (usein kuumottavan tunteen kera) sekä laajentuneet verisuonet. Tämä näkyy etenkin nenänpielissä, jonne mennyt talvi toi näitä lisää. Herkkä iho usein kaipaakin vähintään ennalta ehkäisevästi juuri sille soveltuvia täsmätuotteita.
Reilu pari viikkoa sitten aloitin testijakson Biodellystä saamillani  Naturativen vegaanisilla luonnonkosmetiikan tuotteilla. Käyttämääni settiin kuuluu Naturativ puhdistusmaito, rauhoittava kasvovesi ja seerumi couperosa-iholle. Näiden ohella käytössäni on ollut samat herkän ihon päivä- ja yövoiteet, joita muutoinkin käytän. Sekä tietenkin kasvoöljyt, joita tykkään levittää iholle iltaisin.
Naturativen hellävarainen puhdistusmaito on kätevässä pumppupullossa. Koostumuksensa ansiosta se on helppo levittää, joten iholle ei tule ylimääräistä hankausta. Puhdistusmaito on puhdistanut iholta meikin ja muita epäpuhtauksia tehokkaasti, ilman kirvelyä tai ärsytystä. Puhdistusmaidon ainesosia ovat mm. antioksidanttinen arganöljy, joka uudistaa ja ravitsee ihoa. Merisaunio ja rohtosalkoruusu puolestaan vähentävät punoitusta ja ärsytystä iholla. Tuotteessa on mieto ja miellyttävän makea tuoksu.
Naturativ rauhoittava kasvovesi on niinikään ominaisuuksiltaan hellävarainen, eikä jätä iholle kiristävää tunnetta. Tasapainottavina ja rauhoittavina ainesosina siinä toimivat laventeli- ruusu ja rosmariinivedet. Merisauniouute puolestaan hillitsee punoitusta ja ärsytystä. Myös tässä tuotteessa on kiva, ruusuinen tuoksu.
Naturativ Seerumi ekoampulli 3 on tehokas täsmätuote erityisesti couperosa-ihon hoitoon ja sen vahvistamiseen. Seerumia voi käyttää päivä- tai yövoiteen alla, tai sellaisenaan. Omassa käytössäni tuote on ollut aamuin illoin voiteen alla. Ihastuin seerumin pipettipulloon, josta se on helppo annostella kämmenen kautta kasvojen iholle. Seerumin tarkoitus on vahvistaa ja suojata ihoa, lisätä sen kimmoisuutta, vähentää punoitusta ja kosteuttaa. Näistä tehtävistä vastaavat mm. sen sisältämät hyaluronihappo, lakritsauute, neidonhiuspuu, viininlehtiuute ja kultaleväuute.

Naturativ Seerumi ekoampulli 3:n käytön jälkeen iho on tuntunut tasaiselta ja kimmoisalta, jopa kuulaamman näköiseltä. Tuntuu, kuin voiteet myös imeytyisivät ihoon sen ansiosta paremmin.
Kokonaisuudessaan olen ollut Naturativ-kokemuksiini hyvin tyytyväinen. Kahden ja puolen viikon testijakson jälkeen iho tuntuu rauhoittuneen ja silottuneen, eikä mitään hälyttäviä herkän ihon oireita ole ollut havaittavissa. Todella hyvin ottaen huomioon testijakson ajalle osuneet kuume, vatsatauti ja univelat (nämähän te halusittekin tietää..!).

Naturativen luonnonkosmetiikkasarja tulee muuten Puolasta ja siinä on pyritty käyttämään mahdollisimman vähän allergisoivia ainesosia. Biodellyn valikoimasta löytyy ihonhoitotuotteiden lisäksi myös vartalonhoitotuotteita. Seerumeitakin valikoimassa on jopa viisi!


Ja tähän postauksen loppuun vielä yksi superkiva juttu:

Biodelly tarjoaa nyt 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla KUISKAUKSIA  30.4.2017 saakka. Biodellyn luonnonkosmetiikan verkkokauppaan pääset tästä linkistä.

Nyt onkin juuri sopiva aika päivittää ihonhoitorutiinit ja meikkipussi kevätkuntoon. :)


Tuotteet saatu Biodellystä. Postaus sisältää mainoslinkkejä.
2 kommenttia:

  1. Itselläni on aina ollut kohtuu hyvä iho ilman suurempia iho-ongelmia. Ehkä tuota couperosaa on omillekin poskilleni alkanut tulemaan. Seerumeita rakastavana voisinkin kokeilla tuota seerumia ja miksipä en muitakin tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen hiljattain löytänyt seerumit ja oivaltanut niiden tehokkuuden. <3 Toivoisinkin pian löytäväni tehokkaan seerumin myös tälle herkälle silmänympärysiholle. Mukavaa viikon alkua Nanni!

      Poista

Kiitos kommentistasi!