perjantai 20. lokakuuta 2017

Luonnonkosmetiikan helmiä: Boho
Blogini keskeinen aihe on pitkään ollut luonnonkosmetiikka, joka edelleen on suuri mielenkiinnon kohteeni. Nyt kun elämäntilanteeni pienten lasten kanssa on eri, aikaa uusien tuotteiden testailuun ja hankkimiseen ei ole niin paljon kuin ennen. Rakkaus ja kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan kuitenkin on säilynyt, ja vauvojen myötä yhä useampi tuote kotona on vaihtunut luonnollisempaan vaihtoehtoon.
Olen jo aiemmin kirjoittanut luonnonkosmetiikan tuotesarjasta Bohosta* ja sen korkealaatuisista värikosmetiikkatuotteista. Tästä tuotesarjasta onkin pitänyt mainita monen monta kertaa, koska se kuuluu päivittäin käyttämääni kosmetiikkaa ja sen vuoksi sitä on helppo suositella muillekin. Eniten käyttämäni tuotteet ovat Bohonvoidemainen meikkipuuteri* mineraalipuuterin* kanssa. Bohon ripsiväri* puolestaan on selkeästi paras ripsiväri, mitä luonnonkosmetiikan parista olen löytänyt. Eikä vähiten sen levittyvyyden ja pysyvyyden ansiosta, nimittäin pieni kosketuskaan ei haittaa, ja tämä ripsiväri* pysyy! 
Näin syksyllä olisi ihana päivittää vaikka koko meikkivarasto, jos vain aikaa olisi. Bohon* kullankeltaiseen ja oranssiin taittuva luomivärinappi oli kaunis kesällä päivettyneen ihon kanssa ja sopii myös tähän lämpimien sävyjen vuodenaikaan erinomaisesti.

Bohon* valkoinen luomiväri toimii myös  korostusvärinä highlight -tuotteen tavoin. Runsaan pigmenttinsä ansiosta meikki näillä tuotteilla rakentuu nopeasti, ja se myös kestää. Lainkaan en ihmettele, että nämä tuotteet ovat myös ammattilaisten käytössä. 

Bohon tuotteet ovat myös pakkausten osalta ympäristöystävällistä,  ranskalaista luonnonkosmetiikkaa. Niille on myönnetty  COSMEBIO-sertifikaatti, sekä One Voice-sertifikaatti, joka takaa sen, ettei tuotteita ole testattu eläimillä. Lisää voit lukea maahantuojan sivuilta: www.4dream.fi/bohogreenmakeup/

*mainoslinkki. Tuotteet saatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!