sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Petit&Jolie: luonnonkosmetiikkaa lapsille (sis. alennuskoodin)

Vauvojen syntymä perheeseen toi mukanaan uusia asioita ja uutta ajateltavaa. Sekä paljon priorisointia. Vaikka yhdestä vauva-ajasta olikin entuudestaan kokemusta, asiat unohtuvat ja muuttuvat yllättävän nopeasti. Vielä joitain kuukausia sitten metsästin haukkana uusia luonnollisia tuotteita itselleni, nyt käytän enemmän aikaani pohtien mitkä olisivat mahdollisimman luonnollisia ja hellävaraisia tuotteita lapsilleni.

Käytössä meillä on melko perussettiä vauvanhoitotarvikkeita: puhdistusliinaa, vauvaöljyä, sinkkivoidetta, nenätippoja jne. Kaikesta en ole aivan varma, onko se nyt ihan välttämätöntä, mutta tässä vauva-ajassa olen päättänyt olla itselleni sallivampi, ja ottaa käyttöön tuotteet ja tarvikkeet, jotka helpottavat arkea. Kaksi vauvaa merkitsee tuplasti onnea ja rakkautta, mutta myös työtä (Tiedoksi vaan, että kaksi ei mene siinä kuin yksikin ;) ).


4-vuotiaallamme on käytössä monta hoitotuotetta luonnonkosmetiikan puolelta ja nyt  taas tuli aika etsiä tuotteita vauvoille. Vaikka oikeastaan aika moni tuote soveltuu kaikille lapsille ja myös aikuisille. Esimerkkinä nämä kolme tuotetta, jotka sain blogin kautta vegaanisesta Petit&Jolie -tuotesarjasta: Käsisaippua, hierontaöljy ja sinkkivoide.

Välillä meillä oli käytössä niin sanottu tavallinen käsisaippua. Koska käsiä pestään kuitenkin se miljoona kertaa päivässä, aloin kaipaamaan näin paljon käytetylle tuotteelle luonnollista ja hellää vaihtoehtoa. Samaa mieltä oli myös herkkä ja kuiva ihoni. Petit&Jolie käsisaippua on ph-neutraali ja sopii niin pienille kuin isoillekin käsille, kuivattamatta niitä. Saippua puhdistaa, mutta samalla ehkäisee kuivumista.
Petit&Jolie hierontaöljyä käytän pääasiassa vauvojen hierontaan kylvyn jälkeen, mutta tunnustan omineeni sitä ja sipaisseen välillä omaan kuivan oloiseen poskipäähän ja nenänpieleen. Öljyssä on ihana, lempeä ja mieto vaniljainen tuoksu. Se on valmistettu luomuviljellystä manteli-, auringonkukka- ja jojobaöljystä. Kuten muutkin hollantilaisen Petit&Jolie -tuotesarjan tuotteet, myös hierontaöljy on 100% luonnollinen ja turvallinen tuote vauvan herkälle iholle.


Hieronnan lisäksi öljy soveltuu hyvin mm. kylpyöljyksi sekä karstan poistoon vauvan hiuspohjasta ja pehmittämään kuivaa ihoa. Hieronnasta pitävät varmasti kaiken ikäiset lapset ja meilläkin se on sunnuntai-illan rentouttava rituaali: kolme varvasparia viltillä hierottavana. <3 Hieronnan teen erinäisten ohjeiden mukaan, ja yksi hyvä löytyy esimerkiksi Antakee armoo -blogista.
Sinkkivoidekin on varmaan kaikille vauvaperheille tuttu vaipanvaihdon yhteydessä, enkä voi olla mainostamatta sitä, että sitä voivat käyttää ihonhoitoon myös aikuiset. Petit&Jolie -sinkkivoide on koostumukseltaan erinomainen juuri vauvan herkälle iholle. Se levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti, joten iho välttyy liialliselta hankaamiselta. Sinkkivoide rauhoittaa jo ärtynyttä ihoa ja myöskin ehkäisee mm. vaippaihottuman syntyä. Voiteessa on luonnollinen, mieto tuoksu. Se sisältää  muun muassa luomulaatuista karitevoita ja manteliöljyä. Ja aikuiset, testatkaapas mitä teidän ihonne näppylät ja ärtyneet alueet tästä voiteesta pitävät. Saatat yllättyä. ;)
Tuotteet ja laajempi valikoima Petit&Jolie- sekä muita luonnonkosmetiikan tuotteita löytyy Greenlips Beauty -verkkokaupasta. Greenlips Beauty myös tarjoaa alekoodin blogini lukijoille, eli  -15% Petit&Jolie tuotteista. Koodi on: Kuiskauksia. 

Alekoodi on voimassa torstaihin 2.11.2017 asti. Alennuksen saa syöttämällä koodin kassalla alennuskoodit -kohtaan. 

"Petit&Jolie -yrityksen filosofiana on pitää luonto mahdollisimman puhtaana ja nauttia niistä kauniista asioista, jotka luonto on jo meille suonut. Petit&Jolie tukee New Life Home säätiötä. Säätiö huolehtii hylätyistä ja sairaista vauvoista ja lapsista Keniassa."


Mukavaa sunnuntaita! <3 Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!