lauantai 10. marraskuuta 2018

Rikottuja rutiineja




Eilen aamulla ulos katsellessani päivän agenda muuttui kertaheitolla ulkoilusta joksikin sisätiloissa tapahtuviksi asioiksi. Ulkoilu toki on pukeutumiskysymys, mutta juuri tänään harmaus ja kosteus ei houkuttanut. Miksipä ei tehdä jotain muuta? Viikonloput onkin juuri sopivia hetkiä tehdä kaikenlaista arkirutiineista poikkeavaa. Rutiinien rikkominen on jossain tapauksissa jopa virkistävää. 



Breden kids
Pojan myssy Breden kids (yhteistyö)


Jo aamupäivästä laitettiin lyhyt lastenelokuva pyörimään. Pienimmät eivät juonesta ymmärtäneet, mutta musiikista he ottivat ilon irti. Siihen päälle antoisa kirpparikäynti, joka oli erittäin kukkaroystävällinen, koska löysin edullisesti monta tarvitsemaani asiaa (ja tietenkin pakolliset heräteostokset lapsille -leluja, kuinka ollakaan). 




Alkuviikosta otetut kuvat muistuttavat lempeistä alkutalven päivistä. Ensi viikolla ollaan taas niiden arkisten rutiinien parissa, jotka pitävät pakan koossa. Pelataan pikku-ukon tämän hetken suosikkilajia jalkapalloa, otetaan keinussa vauvavauhdit ja kikatellaan. Syksyllä ja talvella meillä keitellään paljon puuroja, rauhassa haudutellen. Niistä pitää kaikki. Omat suosikkini ovat riisi ja ohra. Miten teillä?


Tänään on vietetty Isänpäivää. Päivää, johon sisältyy valtavasti onnea, kiitollisuutta, mutta myös ikävää ja haikeutta. Meillä kuitenkin leivottiin ja  siitä onkin tulossa reseptipostaus myöhemmin. Mukavaa iltaa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!