keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Liikutaan yhdessä


Neljä viikkoa mukana hyvinvointivalmennuksessa. Viime yhteistreeneissä puhuttiin siitä, kuinka tässä vaiheessa usein tulee ne motivaation kadotukset, ei pysytä tavoitteissa, sairastellaan tai tulee muuta takapakkia. Vielä tuona hetkenä ajattelin, että höpö höpö, oma asenne ainakin pitää. Vaan kuinkas sitten kävikään?
 
Muutama huonosti nukuttu yö, hermoja kiristävät pikkulapsiperheille tutut nuhat ja känkkäränkät. Hiekkalaatikon reunalla torkkuminen olisi ollut huomattavasti kiinnostavampaa, kuin kyykkyjen tekeminen. Välillä tuntui, että olen ihan valmista kauraa jättämään koko touhun kesken.
 
Koska stressikäyrä alkoi olemaan noususuhdanteessa, lähdin tarkastelemaan liikkumistani muuta kautta, kuin suorittamalla. Pyyhin kalenterista yli salitreenin ja lähdin perheen kanssa metsään. Tunnin kyykkiminen marjoja poimien oli mukavaa lepoa mielelle. Samalla vaihdettiin kuulumisia ja tutkittiin, mitä kaikkea luonto meille tarjoaa. Seuraavana päivänä myös reidet ilmaisivat, että treeniäkin on tullut samalla. Päätin, että vaikken pysyisikään suunnitelmissa, teen jotain oman hyvinvointini eteen.
 
 

 
IWELLO-jengin kanssa pidimme viime viikolla mahtavan yhteistreenin. Sen lisäksi, että liikuimme yhdessä, oli meillä tavattoman hauskaa. Pidän liikkumisesta ulkoilmasta, ja pohdinkin, miksei useammin tule treenattua ulkona kaverin kanssa. Yhdistelmä nimittäin toimii.
 
Yhteistreenin jälkeen pääsimme nauttimaan raikkaista smoothiesta, jotka meille tarjosi jyväskyläläinen Shake'N'Go. Syksyn aikana on luvassa myös lukijatreeni, josta kerron pian lisää. Nautitaan liikkumisesta ja syksyisen kirpeästä ulkoilmasta!


 

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä hurjasti jatkoon! :)

    VastaaPoista
  2. Heih, blogissani olisi sinulle tunnustus. :)
    http://rapaajaroisketta.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-tunnus-kasityot.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!