lauantai 13. helmikuuta 2016

Edullista luonnonkosmetiikkaa: Benecos

 
Kun taas edetään kevättä kohden ja pimeyden keskellä nähdään myös valon pilkahduksia, tietää se yleensä muutoksia myös meikkipussin sisältöön. Vaikka tuntuu, että arkimeikki koostuu aina samoista rutiineista, jo uusien tuotemerkkien ja sävyjen kokeilu tuo kivaa vaihtelua.

Omaan perusmeikkiini kuuluu aina ensin meikkipohja. Tästä etenen kulmakarvoihin, silmämeikkiin ja huuliin. Se, kuinka monta tuotetta ja vaihetta tähän kuuluu, riippuu ihan käytettävästä ajasta. Useimmiten silmämeikkiini kuuluu ripsiväri ja rajaus. Erityisesti pidän nestemäisestä rajauksesta, joka on nopea ja helppo tapa saada katseeseen syvyyttä ja terävyyttä.

Sain Biodellyltä Benecosin Multi effect ripsivärin, jota lähdin testaamaan erityisellä mielenkiinnolla. Värikosmetiikasta ripsivärit ovat olleet juuri ne, joista olen etsimällä etsinyt uutta tuotetta, mutta palannut aina samaan vanhaan. Benecosin ripsiväri kuitenkin yllätti ja vakuutti. Suurin haasteeni ripsivärien kanssa on ollut aina pysyvyys yhdistettynä herkkiin silmiin. Tähän mennessä luonnonkosmetiikasta ei ole löytynyt sopivaa tuotetta.


Benecosin Multi effect ripsiväri  pysyi ripsissä varisematta ja kesti normaalit askareet. Ei silmien kirvelyä, ei panda-efektiä. Harjaosa on tiheä, ja parilla ripsivärikerroksella sekä välikampauksella sai aikaan siistin ja nätin lopputuloksen. Ripset näyttävät selkeästi pidemmiltä ja sävy on syvä, kauniin musta. Ja mikä parasta, hinta tällä ripsivärillä on vain puolet yleensä käyttämistäni ripsiväreistä. Ja että luonnonkosmetiikka muka kallista?

 
Nestemäisenä rajauskynänä on käytössäni pitkään ollut laveran ohutpäinen sivellin. Benecosin nestemäinen silmänrajauskynä olikin aluksi omaan tottumukseen melko paksu. Siveltimen applikaattori on kuitenkin joustava ja pehmeä, mikä helpotti rajauksen tekoa. Muutaman harjoittelukerran jälkeen siisti rajaus onnistui myös tällaiselta harrastelijameikkaajalta.


 
Benecosin Huulikiilto lupaa kosteutusta, mikä toteutuu hyvin. Saamani huulikiillon sävy on Flamingo, joka on raikas ja neutraali. Sävy näyttää putkilossa kirkkaammalta kuin huulilla, ja viehättävä sävy sopiikin hyvin luonnollisen näköiseen huulimeikkiin.  Huulikiiltoja löytyy myös viisi muuta sävyä melko nudesta ja syvän punaiseen.

 
Luonnonkosmetiikan merkki Benecos on ollut itselleni tähän saakka vielä melko vieras siinä mielessä, koska kokeilin sitä itse vasta nyt ensimmäistä kertaa. Tuotteet ovat  100% luonnonkosmetiikkaa ja BDIH-sertifioituja, ja sopivat myös vegaaneille. Ennen kaikkea Benecos yllätti laajalla ja edullisella valikoimallaan. Aikamoinen helmi luonnonkosmetiikan puolelta! Hinnat nimittäin vaihtelevat siinä viiden ja kahdentoista euron välillä, joten voidaan jo puhua melko edullisesta luonnonkosmetiikasta.
 
Biodelly tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkii tilauksiin koodilla YSTÄVÄ ajalla 11.-15.2.2016 ja lisäksi kaikkiin yli 60 euron tilauksiin lisätään Nafhan Silkkinen vartalovoide (arvo 25.90 e).
Myös kaikki Ecotoolsin tarvikkeet  ovat tarjouksessa -20%, voimassa 24.2.2016 asti.

Huulikiilto, rajauskynä ja ripsiväri saatu Biodellystä. Postaus sisältää mainoslinkkejä.


 

19 kommenttia:

  1. Tuota ripsaria pitäiskin testata - minulle sopii harva ripsari kun varisee ja mustaa "alaluomet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kesti ihan hyvin normaalit askareet, mihin en laske lumisateessa tarpomista. :D Tuo varinaongelma on ärsyttävä, kun meikki on heti niin suttuisen näköinen. :/ Toivottavasti tämä toimisi myös sinulla!

      Poista
  2. Minä olen käyttänyt Benecosia pitkään ja se on suosikkimerkkini Laveran ohella. Benecosin huultenrajauskynä on ihan huippu ja myös huulipunat ja -kiillot ovat hyviä. Hinta-laatusuhde on erinomainen, vai pitäisiköhän sanoa, että on hintaansa parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut, on hintaansa parempi! :) Ihmettelen, että löysin merkin vasta nyt. Huulikiilto onkin ollut jo kovassa käytössä -hyvin toimii. Täytyy hiljalleen testailla myös sarjan muita tuotteita. :)

      Poista
  3. Ecotoolsit tuttuja ja omia lempisiveltimiä, mutta Benecos onkin aivan vieras. Mukavaa ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ecotoolsit on ihan parhaita -niin pehmeitä ja luonnollisen tuntuisia iholla. <3 Kokeilepa Benecosia myös! Mukavaa viikkoa Tiia! <3

      Poista
  4. Hauska nähdä tämä ripsari myös sinun silmissä :). Mulle Benecosin meikit taisivat olla ekoja luonnonkosmetiikkatuotteita, joita olen kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on kiva lukea muiden kokemuksia ja katsoa, näyttääkö jokin tuote kovinkin erilaiselta jollain muulla. :) Benecos teki vaikutuksen. <3

      Poista
  5. Täydellisen ripsarin metsästys on itsellä menossa. Pitkään käytin Kanebon 38 volumising ripsaria joka on lähes täydellinen. Sen ainoa vika on sen nopea kuivuminen, ei siis ripsiin vaan purkkiin. Uutta olen siis etsimässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut ripsarit kuivuvat purkkiin todella nopeasti! Isadoralla on vastaava tuote, kuin tuo Kanebon, mutta huomattavasti edullisempi. ;)

      Poista
  6. Benecosilta täälläkin on paljon tuotteita, on hinta-laatu-suhteeltaan todella hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sinullakin on näistä myönteisiä kokemuksia! Tuotteet eivät tosiaan tuottaneet pettymystä. :)

      Poista
  7. Ihan uusi tuotemerkki minulle, pitääpä tutustua lisää. Olen siirtynyt vähitellen pelkästään luonnonkosmetiikkaan koska se on toiminut minun herkälle iholleni parhaiten! Ja toistan itseäni. NÄMÄ KUVAT OVAT AINA NIIN UPEITA! Voisit kuvata vaikka rikkinäistä juomalasia ja saisit senkin vangittua kuvaan kauniina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen ihan hurahtanut luonnonkosmetiikkaan, enkä vähiten siksi, että se sopii parhaiten iholleni. Kiitos ihanasta palautteesta Selina. <3 Täällä ihan punastelen... Voin muuten paljastaa, että kuvat on usein pikaisesti napattuja lapsen päiväuniaikaan ja toivon, että pystyisin panostamaan vähän enemmän. Kiitos vielä, kommenttisi lämmittää pitkään. <3

      Poista
  8. Ihania tuotteita, täytyykin perehtyä näihin vielä paremmin:) Hyvää ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä on hyvä aloittaa, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa. :) Ihanaa viikon alkua! <3

      Poista
  9. Mä oon lukenut muualtakin blogista paljon hyvää Benecosin ripsareista. Itsellä on vain pari poskipunaa, huulten- ja silmienrajauskynä kyseiseltä merkiltä. Ehkä joskus innostun kokeilemaan jotakin ripsaria. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ripsari ainakin toimi ihan "peruskäytössä" tosi hyvin. :) Muutenkin tykästyin kyseiseen merkkiin, ja lisää on kokeiltava vielä. Kosmetiikkakin voi näköjään koukuttaa. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!