torstai 4. helmikuuta 2016

Luonnonkosmetiikan synttäriale: ALEKOODI, omat suosikit ja parhaat tärpit!

 
Luonnonkosmetiikan verkkokauppa Biodelly viettää uudistuneen kauppansa 1-vuotissynttäreitä. Tämän johdosta kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat 15% alennuksella 4.-8.1.2016. Tästä innostuneena (vaiko ihan hurahtaneena) aloin käymään omia kosmetiikkavarastojani läpi täydennystä varten. Ja vaikkei varsinaista tarvetta olisikaan, onhan pienille heräteostoksille aina tilaa. Kun luonnonkosmetiikka on intohimo ja rakas harrastus, tämä sallittakoon, eikös vaan? :)  
 
Samalla, kun selailin valikoimaa, kokosin pienen kollaasiin kaupasta löytyvillä tämän hetken suosikkituotteistani ja -tuotemerkeistä. Biodellyn verkkokauppa on herkkuja pullollaan, ja tässä postauksessa keskityn niihin tuotteisiin, jotka ovat itselleni ajankohtaisia juuri nyt. Muutoin saisitte lukea kirjaimellisesti kilometripostausta. ;)
 
 
Cattier Paris on yksi Ranskan myydyimmistä luonnonkosmetiikkabrändeistä, jonka tuotteet ovat laadukkaita, hoitavia ja hellävaraisia. Olen käyttänyt Cattier Parisilta niin kasvojen puhdistus- kuin hoitotuotteitakin. Tuotteita löytyy myös matkakokoisena,  jollaiset itsellänikin kulkee toilet-laukussa. Matkakoko on kätevä myös siinä tapauksessa, jos olet vasta tutustumassa uuteen tuotteeseen ja normaalikokoisen (ja -hintaisen) tuotteen sijaan haluat aloittaa vähän maltillisemmin. Tämä vinkkinä etenkin teille. jotka vasta aloittelette luonnonkosmetiikkaan tutustumista.
 
 
Ecotoolsilta löytyy ammattimaiset ja pehmeät meikkisiveltimet. Näitä ekologisia ja kauniita siveltimiä löytyy eri kokoja ja eri tarkoitukseen. Sain aikoinaan kyseisen aloituspakkauksen lahjaksi ystävältäni, ja pois en vaihda. Sittemmin olen täydentänyt omaa sivellinvalikoimaani muutamalla uudella, mutta kaikki ovat kulkeneet mukana lähes päivittäisessä käytössä jo useamman vuoden. Ecotoolsin siveltimet siis myös kestävät!
 
 
Koko blogihistoriani eniten esillä ollut luonnonkosmetiikan tuotemerkki on ehdottomasti lavera. Kyseinen brändi löytyy myös Biodellyn valikoimasta, joten ette välty tarkastelulta tälläkään kertaa. :) Merkkinä lavera on mielestäni helppo, turvallinen ja kohtuuhintainen, jonka tuotevalikoima on laaja. Omat kokemukseni pohjautuvat niin ihonhoitoon, suihkutuotteisiin, kuin värikosmetiikkaan. Tämän hetken käytetyimmät ihonhoitotuotteeni tulevat laveralta: hellävarainen puhdistusmaito, kasvovesi, kosteuttava seerumi sekä kiinteyttävä yövoide.
 
Laveran  valikoimasta löytyy huipputuotteita, kuten helmiäishohtoinen ja kiinteyttävä Illuminating Eye Cream , josta kirjoitin ihan hiljattain. Eritysmaininnan saa myös monitoimituote 3 in 1 wash-scrub-mask eli kuoriva ihonpuhdistusnaamio. Omassa käytössä tuote on puhdistava naamiona pintakuivalla ihollani -toimii!
 
 
Värikosmetiikan puolelta suosittelen etenkin helposti levittyvää ja keskivahvasti peittävää lavera Natural Liquid Foundation -meikkivoidetta sekä kivipuuteria, joka jättää iholle sopivan mattaisen, mutta luonnollisen näköisen pinnan.
 
Madaralta olen käyttänyt useita tuotteita voiteista dödöihin, mutta voiton vie ehdottomasti koko perheelle sopiva nokkosvoide. Kesällä ja syksyllä voide oli erinomainen ihoärsytyksiin, hyönteisen puremiin, kasvovoiteena, vaatteen hankaumiin ja auringon polttamiin. Ja toimii hyvin myös 2-vuotiaan atopiaan taipuvalla iholla tälläkin hetkellä. Erinomainen myös huulivoiteena ja kynsinauhoja pehmentämään. Meiltä löytyy myös saman sarjan nokkossuihke, joka on hyvä tuote, muttei omaan makuuni niin monikäyttöinen kuin voiteen muodossa oleva versio.
 
 
Sophie la Girafe mielletään lähinnä vauvojen sarjaksi, mutta ainakin meillä on käytössä sekä äidillä, että pienellä tyttärellä. Tuotteet ovat hoitavia, hellävaraisia ja mietoja. Sarjan tuotteista on meillä käytetty ihan jokaista! Tälläkin hetkellä hiuksemme pesee hellävarainen ja kosteuttava shampoo. Sophie la Girafe vauvaöljy on puolestaan ollut meidän lapsiperheaikamme käytetyin hoitotuote. Kylpyöljynä se kosteuttaa ja hoitaa lapsen kuivaa ihoa paremmin, kuin mikään muu öljy tähän mennessä. Se sopii kosteutukseen lapsilla ja aikuisilla (vartalolle & kasvoille) ja aikanaan käytin sitä myös vauvahierontaan. Turvalliset tuotteet sopivat siis myös herkkäihoisille vauvoille. Kun pakkaukset ovat vielä noin herkät ja kauniit, ei haittaa vaikka ne joskus unohtuisivat esille. ;)

 
Santen tuotteista käytän tällä hetkellä eniten hiusten muotoilutuotteita. Santen muotovaahto antaa kevyen ja luonnollisen tuen. Se myös suojaa lämpökäsittelyltä, joten soveltuu käytettäväksi ennen föönausta tai suoristamista. Pidän siitä, että hiukset ovat keveät ja luonnollisen oloiset, ilman muotoilutuotteiden jättämää tunkkaista tunnetta. Santen hiusslakka on myös niin ikään mieto ja keveän tuen antava, arkiseen käyttöön. Lakka soveltuu hyvin luonnollista tukea ja kiiltoa antamaan. Sopii myös herkällä hiuspohjalle.

 
Santen Karitevoi "in-shower" vartalovoide on puolestaan helmi niiden tuotteiden joukossa, joissa on monta ominaisuutta yhdessä. Voide levitetään kostealle iholle suihkun jälkeen ja huuhdellaan pois. Sopii erinomaisesti tilanteisiin, kuten uinnin tai kuntosalin jälkeen, kun on jo kiire kotiin, eikä ihon rasvailu oikein huvittaisi. Sheavoi, makadamia ja manteli yhdessä antavat voiteelle herkullisen tuoksun.
 
 
Mainittakon valikoimasta vielä uusi ja mielenkiintoinen, virolainen Nurme, jonka luonnonkosmetiikasta osa on käsintehtyjä. Omakohtaista kokemusta on testiin saamastani Sea Mineral Scrub -suolakuorinnasta, joka vilkastuttaa verenkiertoa jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Käytön jälkeen ihoa ei tarvitse välttämättä enää rasvailla, Piparmintun tuoksu houkuttelee avaamaan kannen yhä uudestaan. <3 Merkiltä löytyy myös houkutteleva jalkakuorintasaippua, joka lupaa poistaa liat ja tummentumat. Tätä tarvitaan viimeistään kesällä!  Kylpytryffelit voisin hankkia ikiomaan hemmotteluhetkeen,  Magnesiumöljyn kipeitä lihaksia hellimään ja parantamaan yöunia.
 
15% alennuksen tilauksesta saat käyttämällä koodia BIODELLY.  

Biodellyn sivuille pääset klikkaamalla TÄTÄ LINKKIÄ.
 
Löytyikö teidän suosikkituotteista samoja, kuin tässä postauksesta? Entäpä muuta sellaista, mitä voisitte suositella, ja jota ei omista valinnoistani löytynyt?
 
 

Postaus sisältää affiliate-linkkejä. Osa tuotteista on saatu testiin blogin kautta, osan olen hankkinut itse.

6 kommenttia:

  1. Olisipa Biodellyssä vielä ilmaiset postikulut, mutta siltikin tämä on yksi suosikkikauppani. Nurmen tuotteista olen kokeillut ruusuvettä, ja koko muukin merkki vaikuttaa tosi kiinnostavalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, että nuo postikulut välillä vähän harmittaa, varsinkin jos tilaussumma jää pieneksi postikuluihin nähden. Kiva, kun valikoimaan on nyt tullut paljon uusia tuotteita ja tuotemerkkejä. Olen todella ihastunut tuohon Nurmeen ja ehdottomasti haluan kokeilla muitakin tuotteita! :)

      Poista
  2. Minulle tuotteet ovat tuntemattomia, mutta ainahan sitä voi kiinnostua jostakin uudesta... Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikka vielä kyllä mennessään, kun muutaman kerran kokeilee. ;) Kiva kun löysit blogiini ja tervetuloa lukijaksi! <3 Tulen ilman muuta tutustumaan myös sinun blogiisi. :)

      Poista
  3. Vitsi miten ihania purnukoita, nyt kyllä uusin ihastus on tuo Nurme, niin söpöt purkit. :) Kai kaikki käy, kunhan on sitrusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa purnukoista on niin kauniita, että melkein harmittaa luopua tyhjistä. :D Nurme vaikuttaa todella lupaavalta ja huomasinkin blogistasi, että olet myös päässyt testailemaan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!