sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Bukowskis Market

Yhteistyössä Indiedays ja Bukowskis
Pääsin mukaan Indiedaysin ja Bukowskin kampanjaan, mikä oli suuri ilo, koska huutokauppa edustaa itselleni tärkeitä asioita, kuten persoonallisuutta ja kierrätystä. Tykkään siitä, että on vähän rosoista ja oman näköistä, ettei koti ole suoraan kuin katalogista. Oma persoona saa näkyä, eikä kaiken tarvitse olla uutuuden karheaa. Tärkeintä, että kotona näkyy sekä tuntuu omat mieltymykset ja että siellä viihdytään. Huutokauppa onkin erinomainen keino etsiä vähän erilaisia ratkaisuja.Käytän usein nettikirppareita ja -huutokauppoja, kun hankin uusia huonekaluja, astioita, koruja tai sisustusta. Samaa väylää käytän, kun myyn omia tarpeettomia tavaroitani. Itselle turha asia saattaa tuottaa iloa jollekin muulle ja tavara vaihtaa kotia.Olen käyttänyt huutokauppaa mm. ostamalla täydennystä vanhaan astiastooni. Yksi tärkeimmistä hankinnoistani on kuitenkin ollut omissa häissäni käyttämäni koru, jonka hankin huutokaupasta. Erityisen jännittäväksi korun ostamisen teki se, että käytin huutokauppaa ensimmäisiä kertoja ja kyse oli nimenomaan hääkorusta (jotain käytettyä <3).

Löysin siis täydellisen korun, jonka jälkeen jännitin, onko jättämäni tarjous riittävä. Tämän jälkeen jännitin, tuleeko koru sovitun aikataulun puitteissa ja vastaako se kuvausta. Koruostokseni suhteen meni kuitenkin kaikki täydellisesti ja pääsin juhlimaan kaunis koru kaulassani. Bukowskis Marketissa tuotteen arvioi aina kokenut asiantuntija, joten sen suhteen ei tarvitse tuntea pelkoa tulla huijatuksi.


Ostaminen Bukowskis Marketista alkaa sillä, että rekisteröityy sivustolle. Tämäkin on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Sen jälkeen voit etsiä inspiroivia kohteita vaikka seuraamalla etusivua tai etsimällä tiettyä tuotetta hakusanan avulla.

Sivuilla on myös kätevä ominaisuus, jossa sydämen kuvaa napsauttamalla voi merkitä omat suosikkinsa. Halutessasi saat kohteesta muistutusviestin ennen kohteen sulkeutumista. Hakuvahti-palvelun avulla saat puolestaan ilmoituksen hakuasi vastaavista uusista kohteista.Mielenkiintoisen kohteen löytyessä olen itsekin joskus käyttänyt korotusautomaattia. Tämä tarkoittaa sitä, että ilmoitat ylimmän tarjouksen, jonka olet valmis tekemään. Tämän jälkeen uuden, korkeamman tarjouksen tullessa korotusautomaatti tekee tarjouksen jättämääsi enimmäistarjoukseen saakka, jos ylittäviä tarjouksia vielä tulee.

Tuotteen myyminen Bukowskis Marketissa tapahtuu ottamalla ensin yhteyttä huutokauppaan sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Kohteen voi myydä joko verkossa  tai keväisin ja syksyisin järjestettävissä vasarahuutokaupoissa -mielenkiintoinen kokemus varmasti tämäkin.

Bukowskis Marketista löytyy huonekalujen, astioiden, korujen, taiteen ja sisustamisen kategorioiden lisäksi myös mm. kirjoja, asusteita , muita tekstiilejä ja keräilykohteita. Tämän postauksen kuvitukseen olen käyttänyt (kuvia 3,4,5 ja 6 lukuun ottamatta) omia suosikkikohteitani, jotka löysin hakutoiminnon avulla. Tunnistatte varmaan: Tapiovaaraa, Nanny Stilliä, Iittalaa, Kaj Frankcia.
Huutokauppaharrastus ei ole pelkästään rahan kuluttamista. Itselläni se toimii myös ajanvietteenä ja inspiraation lähteenä. Saman fiiliksen voi joku toinen löytää vaikka sisustuslehdistä. Ja onpa muuten käynyt niin, että kotonani oleva, arvottomaksi luulevani esine onkin paljastunut designiksi huutokaupan ansiosta. ;)


Sponsored


4 kommenttia:

 1. Upeita tuotteita tuolla on huudettavana! Saa nähä ettei vaan hurahda. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Harmi vaan, että tila ja rahat taitaa loppua kesken. :D

   Poista
 2. Onpa ihania tavaroita! Täytyy odottaa, että pääsen takaisin työelämään... Vanhempainvapaalla ei parane hurahtaa tähän.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että aina tilanteen mukaan tekee hankintoja. :) Toisaalta, olen kyllä tehnyt yllättävän edullisiakin löytöjä ja joskus joku huonekalu on ollut huutokaupassa saman hintainen, kuin vastaava tuote jossain ketjuliikkeessä. Hurahtamisvaara tässä kyllä on. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!