keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Luonnollista aurinkosuojaa lapsille ja aikuisille


Tämä kesä alkoi lempeästi jo toukokuussa, kun saatiin nauttia ihanista aurinkoisista sekä lämpimistä päivistä. Tämän myötä ajankohtaista on ollut suojautua auringolta. Itse olen vuosien varrella testaillut useita erityylisiä voiteita, ja oman haasteensa viime vuosina on tuonut lapsen suojaaminen auringon säteiltä. Vaatetuksen ja muiden suojakeinojen lisäksi meillä on otettu käyttöön aurinkovoiteet.


Luotan luonnonkosmetiikkaan myös aurinkovoiteissa ja tänä vuonna kaksi meillä tähän mennessä käytetyintä voidetta löytyvät Acorellen valikoimasta. Aurinkosuojavoide vauvoille soveltuu erityisesti 3 kk - 3-vuotiaille lapsille. Voide ei sisällä synteettisiä aurinkosuojafilttereitä, nanohiukkaisia eikä sinkkiä ja sen koostumus on biohajoava. Aurinkovoiteessa on suojakerroin 50, ja riittävän korkea suojakerroin onkin erityisen tärkeää pikkuisten ollessa kyseessä.

Acorellen lasten aurinkovoide on niin sanottu fysikaalinen aurinkosuojavoide, joka heijastaa ultraviolettisäteilyn iholta pois. Voide on jopa yllättävän notkeaa ja helppo levittää. Se soveltuu sekä kasvoille että vartalolle. Aurinkovoiteiden kanssa kannattaa myös muistaa, että levittää sitä iholle hyvissä ajoin ennen auringolle altistumista, sekä lisää päivän mittaan ja  esim. uimisen ja ihon pyyhkimisen jälkeen.
Oma tämän hetkinen suosikkini aurinkosuojatuotteista on Acorellen Aurinkosuojaöljy. Rakastan öljyjä ihonhoidossa, joten ei liene yllätys, että ihastuin tähän tuotteeseen täysin. UV-filtterinä tuotteessa toimii 100% kasvipohjainen karanjaöljy.

Pumpattavan annostelijan ansiosta voide on siisti ja helppo levittää. Se imeytyy nopeasti tehden ihosta pehmeän tuntuisen. Karanjaöljyssä on luontaisesti korkea aurinkosuoja, joka myös suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhemiselta. Voiteessa on ihana mieto kesäinen tuoksu, joka sisältää mm. vaniljaa ja mantelia.

Acorellen aurinkosuojaöljyä löytyy ainakin Biodellyn valikoimasta TÄÄLTÄ ja aurinkosuojavoide vauvoille TÄÄLTÄ. Kumpikin voide on juuri sopivan kokoinen (50 ml ja 75 ml). Sopivan pieni tuubi kulkee kätevästi mukana laukussa. Myös Hyvinvoinnin Tavaratalosta löytyy valikoima Acorellen aurinkotuotteita.

Aurinkovoiteiden lisäksi meillä on rannalla ja puistossa kulkeneet mukana eväät. Kylmälaukkuun vaan sopivaa purtavaa mukaan, niin voi nauttia kesäpäivistä vähän huolettomammin ilman, että ruoka-aika taas puskee päälle. Tällä hetkellä Ilmatieteenlaitos lupaa kaikkea muuta kuin hellettä. Mutta hei, mutta nyt on vasta kesäkuun alku ja paljon kesää jäljellä. <3Tuotteet saatu maahantuojalta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!