perjantai 10. kesäkuuta 2016

Zuii Satin colour huulipuna: kiiltoa ja pigmenttiä!


Zuiin värikosmetiikan myötä tapahtui myös ensikosketukseni nestemäisiin huulipuniin. Sen käyttö on helppoa kuin nestemäisen huulikiillon, mutta pigmenttiä siinä on yhtä paljon, kuin tavallisessa puikkohuulipunassa.

Zuiin Satin Colour huulipuna ei kuivata huulia, vaan hoitaa ja pysyy hyvin. Vaikka huuleni ovat olleet tätä huulipunaa käyttäessä aavistuksen kuivat, Zuiin Satin Colour ei ole sitä paljastanut. Toisin kuin luultavasti olisi tapahtunut jonkin tavallisen puikkohuulipunan kohdalla. Peittävyyden ja hoitavuuden lisäksi Zuiin huulipunasta löytyy mukavasti kiiltoa. Jo yhdellä levityskerroksella saa peittävän vaikutelman. Alla kuva havainnollistamassa tätä. Mukavan runsaasti pigmenttiä, eikö?


Huulipuna sisältää mm. karitevoita, kamelian siemenöljyä, C- ja E-vitamiineja. Huulipunassa on mieto kukkainen tuoksu, mikä tulee eteerisistä öljyistä.

Zuii Organic on muuten luomusertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan mm. kamomillan kukkien terälehdistä,  jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista ja hoitavista kasviöljyistä. Zuii Organic on 100 prosenttisesti luonnollinen meikkisarja, jonka valmistusaineista noin 95 % on luomua. Meikkejä tai raaka-aineita ei ole testattu elämillä.


Avattuani huulipunan paketistaan mietin, että tulikohan nyt valittua liian räväkkä sävy. Sävy Orchid oli sävyistä raikkain ja kesäisin, minkä vuoksi siihen päädyinkin. Parin päivän käytön jälkeen oma silmä kuitenkin tottui sävyyn ja vähän päivettyneellä iholla se näyttää tosi kivalta. Ja kyllä kesällä saa loistaa ja näkyä -huulipunatkin! Väreillä on ihan oikeasti virkistävä vaikutus. Jos viime yön viiden tunnin yöunien jälkeen olisin valinnut jonkun ankeamman sävyn, uskon että koko päivän kulku ja ilme olisi ollut astetta nuutuneempi. ;)

Valikoima Zuiin kosmetiikka löytyy ainakin Natural Goods Companylta ja Biodellystä . Biodellyn valikoimasta löytyy myös postauksen sävy Orchid.



Tuote saatu maahantuojalta. Sisältää mainoslinkkejä.


6 kommenttia:

  1. Onpa kaunis ja todellakin intensiivinen sävy! Mut on kerran meikattu Zuiin meikeillä, ja tykkäsin kyllä luomivärien ja punien laadusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sävy sopiikin mielestäni täydellisesti kesään. :) Olen nyt kokeillut kolmea Zuiin tuotetta ja kaikki ovat ylläneet, nimenomaan positiivisesti. :) En lainkaan ihmettele, että ammattilaisetkin sitä käyttävät!

      Poista
  2. Ai vitsi miten hurjan hyvin tuossa on pikmenttiä, noita olisi kyllä todella kiva kokeilla, niin paljon kaikkea hyvää olen kuullut merkistä! Ensi tilaukseen voisikin tuollaisen laittaa mukaan tulemaan, jotenkin suurin osa erilaisista kiilloista ym. vain kuivattaa todella paljon, vaikka muuta lupailevatkin!

    ps. sinulle olisi haaste blogissani!
    http://turkooseja.blogspot.fi/2016/06/starlight-blogger-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin myös kuullut Zuiista paljon hyvää, ennen kuin vihdoin kokeilin sitä itse. :) Huulipuna on kyllä ihanan kosteuttava, ja siltikään värin pysyvyys tai intensiivisyys ei siinä kärsi.

      Kävinkin jo kurkkimassa tuota haastetta -kiitos! <3 Oli myös ihana lukea sinun haastepostaukesi. <3

      Poista
  3. Zuiin meikit ovat luonnonkosmetiikan parhautta. Testasin niitä viime talvena ja otin pimeänä päivänä kuvia ja kuvat eivät vaan antaneet oikeutta Zuiille, joten uudet kuvat napattu aurinkoisena päivänä ja juuri samaan aikaan kun karhu temmelsi meidän reiteillä. Niistä tänä kesänä blogissa. :9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihanaa, kun luonnonkosmetiikasta löytyy aina vaan parempia tuotteita! <3 Kiva kuulla, että myös sinulla on positiivisia kokemuksia Zuiista. Ja nyt kun oikein ajattelen, en muista lukeneeni siitä mitään negatiivista! Odotan innolla tuota postaustasi. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!