tiistai 30. elokuuta 2016

Välikauteen Ellokselta

Yhteistyössä Ellos
Viimeisen virallisen kesäkuukauden päivät vetelevät viimeisiään ja selvät syksyn merkit ovat jo ilmassa. Vaatetuksen suhteen se tarkoittaa etenkin lapsen vaatevaraston läpikäymistä: pieneksi jääneiden kiertoon laittoa ja uusien hankkimista.

Tähän mennessä olen saanut melko hyvin hankittua paljon vaatetta myös second handina, mutta koko 98-104cm tuntuu olevan kiven alla. Sen lisäksi, että vaatteiden tulisi olla vielä hyväkuntointoisia, saisi ne olla omantyylisiäkin. Lapsen mieltymykset huomioon ottaen, totta kai.

Lastenvaatteista on alkanut tulla melkeinpä harrastus. Koska niitä kuitenkin tarvitaan, vietän melko paljon aikaa selaillen eri mallistoja, tutkien kokotaulukoita ja perehtyen eri ominaisuuksiin.

Arvostan suuresti sitä, jos mahdollisimman monta vaatetta ja asustetta saisi kerralla hankittua samasta paikasta. Elloksen valikoimasta löysinkin monta erinomaista asua samalla kertaa. Ulkovaatteiden lisäksi merkkasin muistiin pari kivaa kerhoasua ja tietenkin juhlamekon tuleville 3-vuotissyntymäpäiville.

Sadeasun löysin tänä vuonna Didriksonin valikoimasta, josta meille aiemminkin on hankittu sade- sekä talvivaatteita. Elloksen omassa mallistossa on myös ihana pisarakuvioinen, fleecevuorellinen sadahaalari. Harmi, kun ehdin haalarihankinnan tehdä jo ennen tuota löytöä. ;)
Kumisaappaissa puolestaan luotan Tretornin saappaisiin , joita löytyy niin vuorellisena kuin vuorettomana. Tälläkin hetkellä tyttärelle on punaiset Tretornin saappaat, ja samasta mallistosta ostan kernaasti myös seuraavat.

Suloinen kissamekko löytyy täältä ja supersuloinen, ekologista puuvillaa oleva lintukuvioinen Qlisabeth-pusero täältä. Verbrauetin mekko tyllialaosalla on puolestaan tämän linkin alla.Joko teillä on välikausivaatteiden suhteen selvät sävelet vai vieläkö jotain uupuu?

Sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. mä olen myös pohtinut tuon ensimmäisen kurahaalarin hankkimista meidän tytöille ! :) toisaalta isommalla on tosi hyvä vedenpitävä vk asu mutta pienemälle tämä ehkä olis parempi kun ajattelen kurakankaan kestävän kaatumisia ehkä hitusen paremmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo puku on kyllä niin kivan näköinen, että voisin ostaa sen, vaikka meillä jo pitäisi välikausiasut olla... :) Kurakangas on kyllä pienillä tosi kätevä, kun maassa tulee pyöriskeltyä ja kaiveltua erilailla, kuin isompien lapsien.

      Poista

Kiitos kommentistasi!