lauantai 1. lokakuuta 2016

Talvitakkihaaveita ja alevinkki



Syksy etenee, vaihtui jo lokakuuhun ja ilmakin viilenee. Olen pikkaisen käynyt läpi omia vaatteitani ja kaapissani ihan selkeästi ammottaa talvitakin menevä aukko. Kevyttoppatakki, joka on sopivin loppusyksyyn ja leudoille talvikeleille löytyy. Myös muhkea untuvatakki, joka on kuitenkin "normipakkasille" ihan liian kuuma. Ostin untuvatakin pari vuotta sitten tyttären ollessa vasta vuoden ikäinen, jolloin puistoilu ei ollut liikkumisen puolesta niin aktiivista, kuin nyt. Nyt tulee itsekin säntäiltyä puiston nurkasta toiseen ja pelattua vaikka pallopelejä, joten (liian) kuuman takin kanssa tulee helposti hiki.


Koska lähtökohtaisesti pidän nettishoppailusta enemmän kuin kuin ns. periteisestä shoppailusta, olen käynyt läpi muutaman verkkokaupan talvitakkivalikoimaa. Esimerkiksi Elloksen valikoimasta löytyy useampikin pätevä vaihtoehto.




Tällä hetkellä ykkösvaihtoehto valikoimasta on Kisuris W Parka -parkatakki, jossa miellyttää etenkin karvahuppu, joka on ihan ehdoton! <3 Värinä pidän myös klassisesta sinisestä, joka on olisi hyvää vaihtelua ainaisen mustan takin sijaan.




Myös Elloksen omasta valikoimasta löytyy kiva parkatakki, jossa on tietenkin huppu tekokarvareunuksella ja hihansuissa hauskat, kimaltavat yksityiskohdat.




Koko talvitakki valikoiman edullisin vaihtoehto taitaa löytyä Modern basiciltä. Takin malli on suora, mutta sisäpuolelta löytyy säädettävä vyötärö. Takkia löytyy vihreän värin lisäksi valkoisena ja mustana.

Elloksellahan on nyt hyvä kampanja: 20 euroa alennusta, kun tilaat yli 90 eurolla.

Koko viikon ajan liikenevä aika on mennyt tyttären synttärihulinaan, valmisteluihin ja itse juhlaan. Nyt otin pienen hetken talvitakkihaaveiden ja blogin parissa. Viimeinkin pääsen vastailemaan kommentteihin ja pari postaustakin on työn alla. Mukavaa viikonloppua!

Kuvat Ellos. Sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Minä tilasin vasta itselleni tuon ylimmän tyyppisen sinisen parkatakin, jotenkin ihana väri :) En siis ellokselta vaan Sportamorelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen on viehättänyt vaatetuksessa jo jonkin aikaa, vaikka pitkään sitä vierastin. Jotenkin tyylikäs väri. :) Kiitos vinkistä, täytyykin tutustua myös Sportamoren valikoimaan. :)

      Poista
  2. Onpa kauniita takkeja. Minäkin olen parka-takkien suuri fani. Kiva että tulee noita värillisiäkin versioita kauppoihin. Oranssi parka on juuri nyt metsästyksen kohteena...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parkatakit on tosiaan ihania, ja mukava kun niitä nyt on saatavilla eri väreissäkin. <3 House of Brandonilla on kullan keltainen parkatakki, jonka itsekin suunnittelin ostavani. Tällä hetkellä oli vaan jäljellä yhtä kokoa, ja kyllä harmittaa, kun en ajoissa ostanut, olisi ollut ihana takki. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!