tiistai 25. lokakuuta 2016

UGG-kengät tähän talveen?

Viime viikolla kirjoittelin lasten kengistä, nyt on vuorossa aikuisten. Kuten lasten kengistäkin kerroin, tykkään että on olemassa myös ainakin toinen pari kenkiä. Etenkin jos kenkiä käyttää paljon, vaihtelu tekee hyvää. Se on hyväksi jaloille, ja välillä toinen pari kenkiä saa tuulettua ja "levätä".

Miksikään kenkähulluksi en voin siis itseäni kutsua. Harkitsevainen ostaja olen myös niidenkin suhteen: tutkin, vertailen ja mahdollisuuksien mukaan sovittelen useamman kerran. On joitain merkkejä, joihin luotan, ja joiden ostamiseen rima on matalampi. Talvikenkiä etsiessä Ellokselta eteen tuli kuitenkin vähän muutakin.

Löysin nimittäin Elloksen UGG -valikoimasta hyviä vaihtoehtoja omiksi talvikengikseni. Pitkään muuten luulin, että UGG -kenkiä on vain yhtä, sitä yleisempää mallia (esimerkkinä nämä täällä), mutta onhan näitä ihan Biker-mallista tossuihin. Malliston kaikki kengät ovat kyllä niin mukavan ja pehmoisen näköisiä, että tekee mieli sujauttaa jalka sisään. <3


Wilcox-bikersaappaat / Scuffette II -lampaankarvatossut / Bonha-nilkkurit



Classic short -talvisaappaat / Scuffette II -lampaankarvatossut / Mini Bailey button -nilkkurit




Ellokselta löytyy melkoisen hyvä valikoima kenkiä joka lähtöön ja voimassa olevia tarjouksia kannattaa myös juuri nyt hyödyntää. Niistä tarkemmin Elloksen sivustolla.


Ja hei tänään saatiin ensimmäiset lumet! Meillä ainakin rynnättiin heti mäenlaskuun ja vähän petyttiin, kun ei siitä suurta lumikasaa vielä ulkona ollutkaan. ;) Nytkin maa on vielä valkoisena ja nautin tuosta näkymästä suunnattomasti: niin seesteistä ja raikasta. <3

Sisältää mainoslinkkejä

9 kommenttia:

  1. Uggeja ainakin meillä tytöt käyttää,on mallejakin moneen lähtöön.Terkut täältä Nizzasta,ei vielä lumiongelmia täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, teillä tuskin lumiongelmaa on! Mukavaa loman jatkoa Aikku! <3

      Poista
  2. Uggeja ainakin meillä tytöt käyttää,on mallejakin moneen lähtöön.Terkut täältä Nizzasta,ei vielä lumiongelmia täällä.

    VastaaPoista
  3. Täälläkin on valkoinen maa mutta hyvin hentosesti vielä.
    Noi karvaballerinat on kyllä ihanat <3
    Lapselle pitäisi kenkiä metsästellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo karvaballeriinat on niin söötit ja pehmeän näköiset! Meillä sataa vettä, joten ne hentoisetkin lumet suli pois. :) Hyvää viikonloppua Nanni! <3

      Poista
  4. Ei ikinä uggeja (tai muitakaan elukkakenkiä!). Olen nähnyt kuva- ja videomateriaalia uggien alihankkijoilta. Ostamalla näitä tuotteita tuet eläinten raakaa hyväksikäyttöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, ja hyvä kun toit myös tämän puolen esiin. Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  5. Mulla on useammat ne perus Uggit ja sit mulla on Uggilta kesäkengät ja sellaset toisenlaiset talvikengät, ja kaikki on kyllä ihan huippuja! :) Ugg on ehdottomasti yks oma lemppari kenkämerkki. Nuo perinteiset menee kovilla pakkasilla, koska vettä ne ei kestä yhtään, mutta niitä lämpimämpiä kenkiä saa hakea. Sitten ne toisenlaiset talvikengät menee sit just kosteammilla keleillä ja kesäkengät kesällä. Ehdoton suosittelu Uggille! :)

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemuksia, etenkin kun itselläni ei ole vielä muodostunut selkeää mielipidettä näistä. Alkuun karsastin tuota perusmallia, mutta nyt se on alkanut jo näyttää ihan hyvältä. :) Peukut etenkin lämpöisyydelle! Kivaa viikonjatkoa Henna! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!