tiistai 14. helmikuuta 2017

6 Ystävänpäivätarjousta ja alekoodia

Heippa Ystäväiseni! Tänään vietetään Ystävänpäivää ja aika moni verkkokauppakin on lähtenyt tarjouksilla ja lahjoilla sitä juhlistamaan. Uutisvirrassa noukin ne mielenkiintoisimmat ja miellyttävimmät huomioni alekoodeineen -jaettavaksi myös teille.




Biodellystä saa tilauksen yhteydessä Organic Shop Body Mousse Strawberry Yoghurtin lahjaksi. Tuon mansikalle tuoksuvan vartalovoiteen saat käyttämällä koodia YSTÄVÄ17.  

Hyvinvoinnin Tavaratalossa on ilmainen toimitus ja Puhdas Snack -patukka kaupan päälle yli 89euron tilauksiin. Tämä kampanja on voimassa 19.2.2017 asti!


Adlibriksessä saat 14.02.2017 -10 % kaikista ostoksistasi. Tarjous toimii  kampanjakoodilla YSTÄVÄNPÄIVÄ.




Elonaturan valikoimasta tuplapakkauksia alennettuun hintaan 15.02.2017 saakka.

The Natural Goods Companylta löytyy luonnonkosmetiikkaa ystävänpäivähinnoin Valentine's Day Gift Shopista. Ystävänpäivälahjana yli 70euron ostoksista on nokkosvoide ja yli 50euron tilauksiin ilmaiset toimituskulut.

Vero Moda tarjoaa -20% valituista tuotteista koodilla LOVE.


Mitä teidän Ystävänpäivän viettoon kuuluu? Tyttären kanssa askartelimme kortit jo hyvissä ajoin ja eilen maanantaina kirjoiteltiin ne. Tänään uskon ja toivon saavani kukkasen, ja eiköhän me vähintään pullakahvit nautita. <3 Mukavaa päivää!





Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Pakko vinkata vielä Jolien nettikauppa, jossa on ilmaiset postikulut ja tuotteista -15 % (pois lukien muutama merkki) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten tuo oli mennyt minulta ihan ohi, vaikka tuttu nettikauppa on!

      Poista

Kiitos kommentistasi!