lauantai 18. helmikuuta 2017

Uudistusta pienen tytön huoneeseen

Yhteistyössä Ellos


Meillä on tyttären huoneessa käynyt sutina ja huone onkin lyhyessä ajassa kokenut aikamoisen muodonmuutoksen. Muutamalla huonekalun maalauksella, kalusteiden paikan vaihdolla ja sisustushankinnalla huone sai raikkaamman ja hempeämmän yleisilmeen: ihan selvästi pienen tytön huone. Huone toimii pitkään lähestulkoon pelkkänä tavaroiden säilytystilana ja harmittaakin, etten tullut ottaneeksi kuvaa lähtötilanteesta. Nyt olisi hauska verrata.


Huoneen tuunauksen ohessa tein aika paljon järjestelytyötä, jotta jokaiselle lelulle, kirjalle ja esineelle on oma paikkansa. Näin tavarat sitten löytävät helpommin takaisin paikalleenkin. Lastenhuoneen järjestyksen vaaliminen taitaakin olla yksi haastavampia hommia kotona?

Ellokselta tulivat nuo ihanat Kids Conceptin Abbey-sarjan pyöreät säilytysrasiat. Yhteen rasiaan löysivät tiensä pienet soittimet, toiseen eläinhahmot tarvikkeineen ja kolmanteen pienet nuket.
Mitä pidätte rasioiden kauniista kuvioista? Olin todella ilahtunut, että Ellokselta löytyi juurikin tuolla teemalla koristellut rasiat! Harkitsin kyllä yhden illan Abbey-sarjan ja tähtikuvioisten Star-sarjan säilytysrasioiden välillä, mutta söötit Bambi-kuviolliset kuitenkin vetivät pidemmän korren. <3

Tyttären yöpöydän maalasin kalkkimaalilla tumman ruskeasta hennon vaaleanpunaiseksi. Samaa sävyä löytyy myös pienestä hyllyköstä ja kehyksistä. Niistä lisää vielä tulevissa postauksista. Sisustusjutut näyttävät olevankin päättymätön tarina. ;)
Lapsen huoneessa metallirunkoinen Minnen-sänky, joka on kätevä etenkin kokonsa säädettävyyden ansiosta. Majvillan Körsbärsdalen  pehmeä tyynyliina on 100% puuvillaa ja samaa kuosia on saatavana myös pussilakanasetteinä, sekä trikoopeittoina ja tikattuna peittoina. Herttainen kuosi toimii kivana piristeenä muutoin vaaleiden sävyjen kanssa. Ellokselta löytyy mukavan laaja valikoima lastenhuoneen sisustukseen liittyen. Tuotemerkkejäkin on runsaasti.
Suosikkimekkoja ja kauniita vaatteita on myös otettu osaksi sisustusta. Paraatipaikalla ovat tietenkin ihanat tyllit ja muut söpöstely vaatteet. Kimallekuvioinen sudenkorentopaita on Ellos Kids-mallistoa ja kuuluu Conscious Choice -valikoimaan, joka tukee puuvillan vastuullista tuotantoa. Tyttären joululahjaksi saama trikoomekko tyllihelmalla on Name It:n valikoimasta. Henkarit ovat vanhoja, nimittäin jo oman lapsuuteni ajoilta. Mistään ei taida saada enää vastaavia.
Harkitsen vielä lelukaappina toimivan vanhan lakanakaapin maalaamista. Pidä toki kaikkein eniten alkuperäisestä väristä, mutta vanha, muutoin hyväkuntoinen kaappi on paikoittain pinnaltaan jo kulunut. Kaapin uudeksi sävyksi valikoituisi luultavasti valkoinen tai hento mintun vihreä. Vaaleanpunainen kaappi saattaisi tehdä huoneesta jo liian hattaramaisen, vai mitä sanotte? :)

Yhteistyössä Elloksen kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Säilytysrasiat, tyynyliina ja t-paita saatu Ellokselta.

4 kommenttia:

 1. Ihania suloisia tunnelmia ja täällä ollaan siinä vaiheessa, että pitäisi siivota pois kaikki lelut, snif. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtenä päivänä mietinkin, että vaikka se lelupaljous nyt välillä ärsyttääkin, vielä sekin päivä koittaa, kun niitä ei näy... Ja haikealta tuntui tuo ajatus. :(

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Mullaki olis edessä nuoremman tyttären huoneen raivaus ja sitten pääsee miettimään sisustustakin. Tosin pientä muutosvastarintaa on havaittavissa tyttärellä, joten katsotaan millaiseen neuvottelutulokseen päästään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo ihan pienilläkin tuntuu olen varma maku ja vankat mielipiteet (ja hyvä niin!), että kyllä täälläkin on neuvotteluja käyty. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!