tiistai 7. helmikuuta 2017

Luonnonkosmetiikan ale!

Pikainen, mutta sitäkin mukavampi vinkki luonnonkosmetiikasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille tulee tässä: Luonnonkosmetiikan verkkokauppa Biodelly viettää 8-vuotissyntymäpäiviään. Sen kunniaksi kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -15% torstaihin 9.2.2017 saakka!

Paljon onnea Biodelly! Valikoimasta löytyy runsaasti myös minun omia suosikkeja ja niitä eniten käytettyjä: Benecos, Black & White, Eco by Sonya, Ecotools, Hurraw, Lavera, Mia Höytö Cosmetics, Rahua, Sophie la Girafe Baby, Warpaint sekä Zuii. Kaikki tuotemerkit näet TÄÄLTÄ.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Tämä firma on itselle uusi tuttavuus.Täytyy katsoa.Tilasin vasta Nu Skin tuotteen ja sitä testaillut nyt.Lisäksi luonnonkosmetiikkaa vasta ostin Oriflamelta.Omistan kuivan ja herkän ihon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle tuo Nu Skin on puolestaan uusi tuttavuus, täytyypä käydä kurkkimassa. :) Itselläni käytetyimmät luonnonkosmetiikan verkkokaupat ovat juurikin Biodelly, The Natural Goods Company ja Hyvinvoinnin Tavaratalo. Luonnonkosmetiikan fanina tulee joskus hankittua enemmän kuin tarve vaatisi. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!