sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Lavera Hydro Effect Serum: Ihon suojaa ja kosteutusta luonnollisestiMonen muun herkkäihoisen tavoin olen kokenut ihon suojaamiseen parhaaksi keinoksi oireilua vastaan. Käytössäni on jo hyvän aikaa ollut herkälle ja couperosa-iholle suunnatut puhdistus- ja kosteutustuotteet, ja nyt viimeisimpänä myös seerumit. Yötä vasten levitän iholle tuhdimman seerumin, kun taas päiväkäytössä suosin kevyempää ja nopeasti imeytyvää seerumia.

Uusimpana tuotteena, nyt jo parin kuukauden ajan käytössä olleena, ihonhoitorutiineihini on sisältynyt Laveran Hydro Effect Seerumi. Tuote on suunniteltu suojaamaan ihoa erityisesti ilmansaasteilta ja hienojakoiselta pölyltä, joten se sopii mainiosti etenkin päiväkäyttöön. Seerumin antama suojaefekti suojaa ihoa mm. kuivuutta, iho- ja pigmenttivaurioita vastaan.

Myös koostumuksensa puolesta Laveran Hydro Effect Seerumi on erinomainen päivisin käytettäväksi: se on nopeasti imeytyvä, sopivan notkea ja helppo levittää. Seerumi ei jätä "ylimääräistä tunnetta" ihon ja kosteusvoiteen väliin, ja toimii erittäin hyvin myös meikin alla, ilman että esimerkiksi meikkipohjan pysyvyys kärsisi.
NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa oleva seerumi sisältää mm. hyaluronihappoa, luomu-aloe veraa, leväuutetta ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja pitävät yllä ihon luonnollista kosteustasapainoa.

Mielestäni seerumin hinta on myös melko edullinen verrattaessa ihonhoitoseerumeiden yleistä hintatasoa: Lavera Hydro Effect Seerumi hygienisessä pumppupullossa maksaa 20 euron molemmin puolin, ostopaikasta riippuen. Tuote on myytävänä ainakin Biodellyn ja Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimassa.


Onko kyseinen seerumi sinulle jo tuttu? Millaisia kokemuksia teillä on ihonhoitoseerumeista?


Keli on taas kesäisen sijaan melko harmaa, mutta eipä anneta sen lannistaa. Vinkkinä sinullekin, että taistelussa sitä vastaan auttaa mm. tuoreella mintulla maustettu vanilja-mangosmoothie (resepti tulossa!). <3
Tuote saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

16 kommenttia:

 1. Rakastan seerumeja, voisin uida niissä 😊
  Kyseinen merkki ei ole tuttu, pitääkin heti käydä kurkkaamassa tuotetta tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen vasta hiljattain löytänyt seerumit, ja olen iloinen, että se vihdoin tapahtui! Kosteuttavista seerumeista on ollut hurjan paljon apua tällaisen kuivan ihon hoidossa. <3

   Poista
 2. Täällä ollaan jo jonkun aikaa kaipailtu uutta seerumia kun entiset alkavat loppumaan. Tämä kyllä kuulosti oikein hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan kokeilemisen arvoinen! Erityisesti tässä ilahduttaa hinta-laatusuhde. :)

   Poista
 3. Tämä on tosi mukava seerumi, toimii meikin alla hyvin huomaamattomasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki seerumit eivät tosiaan sovellu niin hyvin meikin alle. Tämä Laveran seerumin on onneksi riittävän ohut ja hyvin imeytyvä, että soveltuu päiväkäyttöön. :)

   Poista
 4. Minäkin tykkään tästä! On ollut käytössä nyt parin viikon ajan.

  Ja nami, kuulostaapas herkulta smoothielta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, olen itsekin ollut tähän tyytyväinen. :) Smoothien ohje muuten löytyy nyt uudemmasta postauksesta.

   Poista
 5. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyis testata joskus :)

  VastaaPoista
 6. Juuri tämä seerumi ei ole tuttu, mutta pari erilaista on mullakin käytössä ja pääasiassa iltaa vasten käytän. Ne on usein mukavan riittoisiakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että seerumit on myös pitkäkastoisia. :) Itsekin käytin aiemmin seerumia lähinnä yövoiteen alla, mutta onneksi nyt löytyi myös tämä päiväkäyttöön erinomaisesti soveltuva.

   Poista
 7. Laveran seerumi ei ole tuttu ja täytyy myöntää että en ole käyttänyt koskaan minkäänlaista seerumia, ehkä pitäisi testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi tykästynyt seerumeihin, vaikka ennen niihin tutustumista vähän epäilinkin niiden tehoa ja toimivuutta. :)

   Poista
 8. Vaikuttaa hyvältä! Mulla on kokemusta toistaiseksi vain Lumenen seerumeista, jotka ovat kyllä olleet ihan erinomaisia. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!