torstai 15. kesäkuuta 2017

Uudet hiustenlaittorutiinit: Remington Air PlatesHiustenlaittonirutiinini on kokenut eräänlaisen mullistuksen, kun hätäponnareihin, latteisiin kampauksiin ja itsepäisesti sojottaviin suortuviin kyllästyneenä päätin ottaa tavaksi "uhrata" hiustenlaittoon 15-20 minuuttia noin joka kolmas päivä. Eihän kuulosta lainkaan pahalta?

Hiukseni eivät ole piikkisuorat, eivätkä luonnonkiharat. Ne ovat jotain siltä väliltä: taipuisat, kosteuden myötä pörröytyvät, oikukkaat ja ilman kunnon pohjatöitä erittäin vaikeasti hallittavat. Joten on täysin mahdoton ajatus, että menisin esimerkiksi kosteilla hiuksilla nukkumaan ja seuraavana aamuna ne olisivat pienellä laitolla salonkikelpoiset. Kadehdin heitä, joiden kohdalla näin on.
Kimmokkeen taas panostaa edes pikkaiseen omiin hiuksiin sain saatuani blogin kautta testattavaksi Remingtonin Air Plates -muotoiluraudan. Uutuusraudassa on hiusta myötäilevät muotoilulevyt. Ne pysyvät helposti koko muotoilun ajan kosketuksissa hiusten pituuksien kanssa, eivätkä "tökkää" kitkan takia tai aiheuta helposti epämiellyttäviä "kulmia" suoristettavaan hiusosioon. Muotoiluraudoissa tosiaan on eroja!
Remington Air Plates muotoilurauta kuumenee nopeasti, jopa 15 sekunnissa. Sen lämpötila on säädettävissä viiteen eri vaihtoehtoon. Käyttöä helpottaa myös 1,8m pitkä pyörivä johto, joten johto ei ole tiellä hiustenlaiton lomassa. Alla olevassa kuvassa näkyy myös raudan päälle asetettava suojakotelo.
Uudella raudalla olen saanut hiuksistani todella sileät ja kiiltävät, sekä helposti kauniin, suorien hiusten pitkäkestoisen kampauksen. Tapanani on nykyään hiustenpesun jälkeen laittaa jo melko kuiviin hiuksiin muotoilutuotetta, suuren papiljotit ja antaa kuivua loppuun. Tämän jälkeen vielä suoristan hiukset (ennen tätä mahdollinen suojasuihke), jolloin lopputulos kuohkea, mutta sileä.

Helppoa hiustenlaittoa. Tykkään.Muotoilurauta saatu blogin kautta.

6 kommenttia:

 1. Mulla on varmaan melko samanlaiset hiukset kuin sulla, ei suorat muttei myöskään kiharat, vaan taipuisat ja omapäiset. Tuo suoristusrauta kuullostaa hyvältä, suurimman osan ajasta kuljen hiukset ponnarilla, kun ei ne oikein muutenkaan pysy... Olen tässä vakavasti miettinyt hiusten leikkaamista lyhyeksi...

  VastaaPoista
 2. Ihana! Oi jos olisikin aikaa laitella hiuksia noin. Arjen luxusta. Tuntuu että omistan kolminkertaisen hiusmäärän ja sen kanssa menee hurjasti aikaa, jos sille haluaa tehdä jotain. Onneksi äitinutturan saa joskus kammattua auki.

  VastaaPoista
 3. Aivan ehdottomasti haluaisin testailla tuota. Mulla on just samanlaiset hiukset kuin sinulla eli aina hieman pörröiset eikä koskaan sellaiset kiiltävät ja aina valmiit.

  VastaaPoista
 4. Mulla on kans hiukset, jotka ei ole suorat eikä kiharat ja aina tulee laitettua hiukset ponnarille. Viimeksi kampaajalla käydessä kampaaja laittoi hiuksiini muotoiluraudalla kiharat ja ne oli aivan ihanat ja pysyi kahden päivän ajan hyvinä. Onnistuuko tällä raudalla kiharat?

  VastaaPoista
 5. Tuota Remingtonin rautaa minulla ei ole, mutta omastani pidän hirveästi. Minulla on myös Remingtonin hiustenkuivaaja ja kapeampi kiharruspuikko, ja olenkin miettinyt paksumman kiharruspuikon otamista (myöskin Remingtonilta). Ihan täysin mun luottomerkki tällä hetkellä, ja nyt aloin hieman himoita tuota muotoilurautaa... :-D

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa hyvältä! :) Mulla on niin lyhyet hiukset, että niitä ei onneksi tarvitse hirveästi aamuisin laittaa. :D Sitten taas kun yrittää jotain kampauksen tynkää väkertää niin harmittaa kovasti, kun ei näihin oikein saa tehtyä mitään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!