lauantai 24. helmikuuta 2018

Halvat huvit ja överikahvit







Meilläkin alkoi se. Nimittäin talviloma. Lastenkin kanssa ollaan lomalla kerhoista ja harrastuksista, mies töistään. Alkavan loman kunniaksi ollaan puuhailtu jo kaikkea kivaa. Pakkasen paukuttaessa ulkona ja mieheni ollessa vielä tänään töissä, muuntautui olohuoneemme telmimistantereeksi ja tv-katsomoksi. Lorvittiin yöpuvut päällä luvattoman pitkään. Lastenohjelmia, olympialaisia, Voice of Finlandia. Pikkuisimmat treenasivat pehmeällä alustalla konttailua.






Aamiaisen jälkkäriksi tehtiin överikaakaot. Mieluummin överit kuin vajarit, kun kaakaosta ja kahvista on kyse. Reseptin kaakaokahviini jaan mielellään teillekin. Se menee näin:

2 dl kahvia
1 rkl kaakaojauhetta
tilkka maitoa 
loraus kinuskikastiketta
vaahtokarkkeja





Tyhjään karkkilaatikkoon rakensimme Änkkäreille lumimaan. Valkoista vanulevyä ja nenäliinasilppua. Vähän isommista paloista pyöriteltiin palloja. Sarjassamme halvat huvit. ;) Onneksi flunssat on nyt selätetty ja koko meidän porukka on kunnossa. Pikkulapsiarki on hektistä ja soljuu omalla painollaan, mutta yksikin liikkuva tekijä saa helposti koko pakan sekaisin. Kyllä te tiedätte.


Tälle illalle on vielä luvassa mukavia pakkaspäivän juttuja: saunaa, iltapalaksi etanapannut valkosipulilla ja kenties jotain mielenkiintoista tv:stä. Tai vähintäänkin kömmin hetkeksi sohvan nurkkaan hyvän kirjan kanssa. Mukavaa loman alkua/ loppua, missä vaiheessa se teillä onkaan. Nähdään. <3 






Maxomorran lasten asut saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Meillä talviloma on nyt ohi ja mietin juuri, että nopeastipa lomaviikko taas hurahti. Onneksi minulla on pehmeä lasku arkeen, huomenna olen kotona toimistotöitä tehden ja ohjailen sitten tiistaina ekat ryhmät lomani jälkeen.

    Se on niin totta, että lapsiperheessä arki saattaa hetkessä heilahtaa ihan sekaisin, jos joku sairastaa (tai tulee vaikka täitä tai kihomatoja....).

    Mukavaa lomaviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lomaviikko meni kyllä luvattoman nopeasti. Huomenna ollaan taas arjessa, mutta vaihtelusta virkistyneinä.
      Kaikenlaiset vitsaukset saavat elämän hetkellisesti sekaisin ja silloin vaaditaan vähän extraorganisointia. Huh.
      Hyvää viikon alkua Heli!:)

      Poista
  2. Aivan ihanat tunnelmat ja suloisia nassuja siellä ja överikahvithan on ihan parasta herkkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Kaikki mikä liittyy kahviin ja virkistää, on herkkuani. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!