lauantai 3. helmikuuta 2018

Kaksostenpäivän kuppikakutOn harvinainen onni, että perheeseen syntyy kaksi vauvaa samaan aikaan. Eilen 2.2. vietettiin Kaksosten päivää. Meidän pian seitsenkuiset eivät vielä itse tästä päivästä ymmärrä. Monikkoäitinä sain tästä kuitenkin pätevän syyn leipoa, lukea tarinoita kaksosista ja monikkoäitiydestä, vaihtaa ajatuksia toisten kaksosten äitien kanssa. 

Näihin ihaniin suklaamuffineihin käytin rutkasti kaakaota ja jugurttirahkaa. Ohje pääsee ehdottomasti jatkoon ja alkuperäinen löytyy täältä: Suklaacupcakes. Koristeluun käytin sokerimassasta tehtyjä palapelin paloja, jotka sopivat erinomaisesti Kaksostenpäivän teemaan. Palat on tehty Confettin Geometric -koristelumuotin avulla, jota Confettin tuotetestaajana pääsin käyttämään. 
Kuppikakkujen suklaakuorrute on suklaamoussejauheesta. Toimii, ja samaista olen käyttänyt myös suklaakakkujen täytteenä. 

Eilen tapahtui myös muita kivoja asioita. Poikamme sai kaksi ensimmäistä hammastaan (nekin tuplana, kuinkas muutenkaan), Sohvaperunoiden uusi kausia alkoi ja valtakuntaan saatiin poikavauva. Kippis näille jutuille ja mukavaa viikonlopun jatkoa! Löytyykö sinun perheestäsi tai lähipiiristä kaksosia/monikkoja? :) 3 kommenttia:

  1. Onnea kaksosten päivästä <3
    Kuinka teillä on arki pyörinyt kaksosten kanssa ihan alusta saakka? Työkaverillani on 10v kaksoset ja muistan kun he olivat vastasyntyneitä kun työkaverini sanoi ettei heitä oikein ehdi sylitellä kun jatkuvasti toinen vaatii huomiota.
    Rakastan kaikkea suklaista leivontaa, nam.

    VastaaPoista
  2. Etsin kaksosblogeja ja löysin tämän :) Meillä onkin aika samanikäiset kaksoset, kaksostenpäivänä meidän pojat oli 7 1/2 kk ikäisiä! Tosin mä olin liian väsähtänyt edes miettiäkseni leipomista!!! heh...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!