tiistai 20. helmikuuta 2018

Herkän ihon hellimistä

Hei vaan, talvinen tervehdys täältä pakkaspäivän kunniaksi! Melkein jäimme talviflunssa tainnuttamiksi, mutta jopas saatiin nuhat ja muut oireet viimein häädettyä. Terveiden kirjoissa jälleen siis. Kun yli viikon sairasteluputken jälkeen pääsee viettämään ns. normaalia elämää, olo tuntuu erityisen hyvältä. Kyllähän me aikuiset aina pärjätään, mutta pienet potilaat ovat niin sydäntä särkeviä. 

Päiviäni ilahduttamaan saapui joitakin viikkoa sitten paketti NHS:ltä, sisältäen Benecosin luonnonkosmetiikkaa. Tällaiseen kuivuuteen taipuvalle iholle oikeanlaiset tuotteet ovat pelastus. Etenkin säätilojen muuttuessa iho helposti kiristää, kuivuu, kutisee ja alkaa kerätä epäpuhtauksia -onko teillä muilla näitä herkän aikuisen ihon vitsauksia? 
Nämä kuvissakin olevat, kolme testaamaani tuotetta ovat Hellävarainen vartalovoide, Suihkugeeli ja Konjac-sieni

Aloitan Konjac -puhdistussienestä. Käytin puhdistussientä jo vuosia sitten, ja jotenkin sen käyttö sitten unohtui -ihmettelen kyllä miksi. Puhdistussieni sopii myös herkälle iholle (sieniä on erilaatuisia) vahingoittamatta sitä, tehden kuitenkin ihosta puhtaan ja raikkaan oloisen.  Sieni on Konjac -juuresta valmistettu, ihon pH-arvoa, sekä muita ihon toimintoja tasapainottava puhdistussieni.

Jo muutamien päivien käytön jälkeen iho tuntui puhtaammalta, raikkaammalta ja sileämmältä. Hoitavat tuotteetkin imeytyvät paremmin, Ja voinkohan olla ihan väärässä, jos sanon että tällä hetkellä kasvojen iho näyttääkin paremmalta
Vartalovoide ja suihkugeeli ovat kumpikin Aprikoosi & Seljankukka -sarjaa. Kumpikin hellävaraisia, raikkaan ja makean tuoksuisia. Kummassakin tuotteessa on kosteuttavia ja ihoa pehmentäviä ainesosia, kuten seljankukkauutetta ja aprikoosinkiviöljyä. Hyvä parivaljakko samaan aikaan käytettäviksi. Soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja päivittäiseen käyttöön. Suihkugeelin jäljiltä iho on pehmeä ja hyväntuoksuinen. Vartalovoide on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä. 
Benecos on yksi Saksan suurimpia luonnonkosmetiikan valmistajia. Tuotteet ovat BDIH sertifioidut, eivätkä sisällä parafiiniä, silikonia, parafiiniä, mineraaliöljyä tai synteettisiä ainesosia. 70% tuotteista sopii myös vegaaneille. 

Mielestäni Benecosin tuotteissa on mainio hintalaatusuhde. Mukavaa, että luonnonkosmetiikka on yhä useimpien saavutettavissa, eikä vaadi käyttäjältä suurta budjettia. Itsekin aloitin luonnonkosmetiikkaan tutustumisen itse tehtyjen ja kaikkein edullisimpien tuotemerkkien avulla. Tällä tavoin sain selville, mitkä ainesosat ja millaiset tuotteet minulle sopivat, eikä hutiostoksetkaan tehneet suurta lovea lompakkoon. 


Aiempia kokemuksiani Benecosista ja myös tuotesarjan värikosmetiikasta voit lukea täältä: 


Tuotteet saatu 

4 kommenttia:

 1. Täälläkin on podettu flunssaa jo melkein pari viikkoa eikä loppua vielä näy. Sitkeitä nämä nykyajan flunssat.
  Minulla on myös tuollainen konjac-sieni. Olen totaalisesti unohtanut koko sienen, mutta pitääkin ottaa se nyt käyttöön. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, sillä olen huomannut etten enää voi käyttää mitä tahansa tuotteita, vaan saan joistakin ihottumaa.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi pitkäkestoista flunssaa ollut liikenteessä. Monet sairastelleet parikin viikkoa. :(
   Konjac-sieni on ihan mahtava, suosittelen ottamaan käyttöön! Itselleni luonnonkosmetiikan käyttö vei mennessään monet ihoärsytyset ja kutinat. Toivottavasti siitä olisi helpotusta sinullekin. :)
   Hyvää viikon alkua! <3

   Poista
 2. Mä oon toooosi huono hoitamaan ihoani. Pitäisi viitsiä ahkerammin, koska nyt lapsen saannin jälkeen iholleni ei selvästikään enää riitä pelkkä pesu. Konjac-sientä pitäisi kyllä testata ja joku hyvä kasvorasva on hakusessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Täälläkin tuplavauva-arjen keskellä ihonhoito on "hieman" ollut retuperällä. Onneksi on kuitenkin näitä tehokkaita täsmätuotteita, kuten Konjac-sieni, joista saa pienellä vaivalla suuren hyödyn. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!