perjantai 3. elokuuta 2018

Olikai Design (sis. alekoodin)

Yhteistyössä Olikai Design ja Kidspot











Isosiskon ja pikkuveljen asuissa on leikkisä kuosi, joka on saanut inspiraation saamelaisista symboleista. Vaatteet ovat peräisin ja saatu Olikai designin Ugly Duckling -mallistosta. Asujen kuvat ovat käsin piirrettyjä ja niissä totta tosiaan voi nähdä värikynän jäljen. Luovaa, leikkisää, epäsymmetristä, sopivan rosoista, sopivasti lapsekasta.


Ihastuin näiden vaatteiden murrettuihin sävyihin ja erikoisiin printteihin. Vaikka eletäänkin keskellä kuuminta kesää, näen nämä vaatteet myös alkusyksyn viilenevissä päivissä. Tämä kesä ollaankin oleskeltu enemmän ulkona kuin sisällä. Kaikki jutut ovat nyt painottuneet ulos, eikä kotona olla saatu enää sen kummempaa leikkiä aikaan. Ollaan vaan oltu ja temmelletty, letitetty pitkiä kutreja, tutkittu kaikenlaisia luonnon kasveja ja öttiäisiä. Isosisko on kartuttanut linnunsulkakokoelmaansa ja kukkatuntemustaan. Äitinä ja luontoihmisenä tietysti toivon, että tämä innostus jatkuu.






Olikai Design on suomalais-australialaisen perheen yritys, jota pyörittävät Emmi ja Peter Lister. Nimensä se on saanut perheen lasten nimistä, Oliver ja Kai. Perheen isä on kotoisin Australiasta. Äiti Emmi on suomalainen, joka Australiassa vietettyjen kotiäitivuosien jälkeen palasi perheineen Suomeen ja teki työelämässään varsin onnistuneen luovan muutoksen, jonka seurauksena Olikai Design syntyi. Yrityksessä halutaan panostaa laatuun ja eettisyyteen.






Kuten jo aiemmin täällä blogissa olen kertonut, ihailen tarinoita tuotteiden ja ihmisten taustalla, rohkeita tekoja ja elämänmuutoksia, inspiroivia kertomuksia, uskoa omiin kykyihin. Olikai Design on yksi sellainen.







Materiaalinsa puolesta tekstiilit tuntuvat laadukkailta ja mukavilta lasteni päällä. Pitkien, joustavien ja napakoiden resorien ansiosta vaatteet menevät lapsilla pitkään. Hihan ja lahkeensuun kääntyvät kätevästi kaksin kerroin. Paidoissa on myös hieman normaalia pidempi olka-helma mitta. Isosiskolla on kuvissa päällä malliston tunika, pikkuveljellä pitkähihainen t-paita ja housut. Printtien lisäksi myös kaavoitukset tehdään yrityksessä itse.




Ugly Duckling -ankkojen lisäksi on saamani tiedon mukaan tulossa myös uusia hahmoja, ainakin Kissanpäivät -catnap, ihan lähitulevaisuudessa. Olikai Designin Facebook-sivut ovat täällä ja Instagram-sivut täällä. Seuraathan, niin pääset ihastumaan ja näkemään uudet hahmot ensimmäisten joukossa. :)

Koodilla KUISKAUKSIA saat 15% alennusta ostoksista  Olikai Designin verkkokaupasta . Koodi on voimassa 3.8.-26.8.2018. 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!