maanantai 8. lokakuuta 2018

Gamarden ranskalaista luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle




Nyt päästäänkin pitkästä aikaa yhteen suosikkiaiheeseeni, nimittäin luonnonkosmetiikkaan. Gamarden luonnonkosmetiikka on minulle tuttu jo vuosien takaa. Sen vuoksi otinkin ilomielin vastaan jo keväällä testattavakseni paketin atooppiselle iholle suunnattuja tuotteita. 
Koska ihoni on herkkä ja reagoi helposti vuodenaikoihin ja uusiin tuotteisiin, valitsen aina mieluiten sen hellävaraisemman vaihtoehdon.


Gamarde atopic


Puhdistusmaito on 3-1 tuote tuubissa, joka on varustettu pumppuominaisuudella. Tämän ansiosta tuote on helppo ja hygieeninen annostella. Tuote lupaa puhdistaa, poistaa meikin ja rauhoittaa herkän ihon. Puhdistusmaito on tuoksuton. Koostumus on hellävarainen, notkea ja helposti levittyvä. Näin ollen iho säästyy ylimääräiseltä hankaukselta. Puhdistustulos ei hellävaraisuuden vuoksi kärsi. On varmasti aika makukysymys, pyyhkiikö tuotteen pois vanulla vai vedellä. Itse olen veden ystävä ja se saa ihoni tuntumaan erityisen puhtaalta. käytön jälkeen ihoni on puhdas ja raikas, pehmeä, eikä kiristä.


Gamarden kosteusemulsio on myös tuoksuton (ilman tuoksuttoman tuotteen melko tympeää ominaistuoksua). Tuote lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa, ja lunastaa kyllä tämän lupauksensa. Voide imeytyy nopeasti ja kaltaiseni hätähousun ei tarvitse odotella ennen meikkivoiteen levitystä.




Gamarde luonnonkosmetiikka


Gamarden atooppisen ihon kosteusvoide on emulsiota tuhdimpi tuote, jota olenkin käyttänyt yövoiteen tavoin. Voide jättää ihon pehmeäksi. On mukava antaa täyteläisemmän tuotteen vaikuttaa ja ravita ihoa yön ajan. Voide ei kuitenkaan ole liian paksu tai lainkaan tahmea, iho saa hengittää vapaasti ja on aamulla pehmoisen tuntuinen. Uskon, että talvipakkasilla ihon kuivuessa tämä täyteläisempi voide toimii myös hyvänä päivävoiteena.


Lauantai-iltojen pitkäaikainen traditio on ollut kasvonaamio ja hiushoito, joihin kumpaankin saan usein ilokseni neiti 5v:n mukaan. Gamarden naamio, joka myös on atooppiselle ja herkälle suunnattu, on hellävarainen suojaten ja kosteuttaen iho. Korostan sanaa kosteuttava, koska tämän naamion käytön jälkeen olen usein lähes unohtanut yövoiteen käytön. Naamio totisesti jättää iholle pehmeän ja hoidetun tunteen. Myös sekin levittyy iholle hyvin, kuitenkaan jähmettymättä liikaa. Itse tykkään hieroa kasvoja hellästi samalla kun kasvonaamio vaikuttaa ja tällainen koostumukseltaan notkea naamio on siihen juuri sopiva. 

Kaikki Gamarde-tuotteet tulevat Lounais-Ranskasta Caillas-nimisestä kylästä. Yleensäkään ranskalainen luonnonkosmetiikka ei kokemukseni mukaan petä, eikä Gamardekaan tee poikkeusta. Tuotteet ovat 100% luonnonkosmetiikkaa. Niihin on käytetty Gamarde-les-Bains -mineraalivettä, luomulaatuista arganöljyä, kukkavesiä ja eteerisiä öljyjä. 

Tuotteita valmistava yritys pyrkii pitämään hiilijalanjäljen mahdollisimman pienenä ja panostaa kestävään kehitykseen. Pakkaukset ovat hajoavaa tai kierrätettävää materiaalia. 

Syvemmän ja erittäin mielenkiintoisen tarinan Gamarden taustalta voit lukea

Vuodenajan vaihtelut ja syksy ovatkin hyvä syy tarkistaa omat tottumukset kosmetiikan suhteen ja päivittää tuotteet. Gamardea myy ainakin Hehku-kauppaketju.





Tuotteet on saatu Elonaturalta. 

5 kommenttia:

  1. Mä tykkään Gamarden puhdistustuotteista tosi paljon, niistä oon blogissakin hihkunut :) Myös silmänympärysvoide ja se kosteuttava seerumi on loistavia! Gamardella on ihanan luonnollisen raikas tuoksumaailma, joka vetoaa muhun.

    Ihanaa viikkoa, Niina! :) Ehkä nähdään ensi viikolla messuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä tuoksumaailmasta, samaan aikaan luonnollinen ja neutraali. Gamarden tuotteet ovat miellyttävuä ja luotettavia. <3 Ihania messuja sinulle Mia, toivottavasti olen ensi vuonna paikalla, kun tänä vuonna on esteitä. <3

      Poista
  2. Ihana tuotesarja ja uutuus minulle!
    kiitos esittelystä ja vinkistä.

    Lokakuun tunnelmallisia hetkiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa lokakuuta myös sinulle Susanna! <3 Nämä Gamarden tuotteet ovat mahtavia. Voin lämpimästi suositella, jos etsit vaihtoehtoja luonnonkosmetiikan puolelta. :)

      Poista
    2. Ihanaa lokakuuta myös sinulle Susanna! <3 Nämä Gamarden tuotteet ovat mahtavia. Voin lämpimästi suositella, jos etsit vaihtoehtoja luonnonkosmetiikan puolelta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!