sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Sunnuntaikahvit ja muistutus alekoodista




Veikkaanpa, että monen teidänkin tähän viikonloppuun kuuluu kahvi. Hyvä kahvi. Kahvi on kuitenkin sellainen vähän joka tilanteen tuote, sopii arkeen ja juhlaan. Kukapa ei haluaisi hemmotella itseään hyvällä kahvilla, tehdä ihan tavalliseen päivään vähän luksusta.

Aloitin kahvinjuomisen yläasteella ollessani. Kun ymmärsin kahvin ihanuuden, se oli menoa se. Välillä on kausia, että juon teetä vähän enemmän, mutta kyllä kahvi on aina kahvi. Päivästä ilman aamukahvia ei tule mitään, korkeintaan sanomista. Oma aamuni alkaakin aina kahvilla.




Siksi tulinkin muistuttelemaan teitä alekoodista, joka on voimassa vielä tänään sunnuntaina 30.09. Saat Crema.fi :stä 15% alennuksen kaikista kahveista ja käsikäyttöisistä kahvivälineistä koodilla KUISKAUKSIA18 .

Tänä viikonloppuna olen nauttinut jo yhden hitaan aamukahvin ja virkistävän päiväkahvin Harion Drip Pot keittimestäni . Leipomisen lomassa keittelin kahvit ihan vaan itselleni. Ja nautin. Pizzakierteet liittyy meidän pieniin juhliin. Meillä juhlitaan ja juhlat ovat aina ihania. Jos haluatte ohjetta noihin ihaniin suolaisiin, laitan kyllä. Mukavaa sunnuntain jatkoa. <3



Creman kahvit ja keitin saatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!