perjantai 23. marraskuuta 2018

Lounasaikaan retkellä


Ruokatermos STANLEY (saatu)

Stanley ruokatermos


Meidän aamut on usein sellaisia, että emme kuulu ainakaan siihen ryhmään, jotka ovat ensimmäisenä puistossa. Tämän vuoksi silloin tällöin, kuten tänäänkin, otan meille mukaan eväät. Saadaan nauttia ulkoilusta vähän pidempään, eikä ole niin kiire lounaalle. Ulkona ruoka maistuu aina hyvälle ja uskon, että jokainen nauttii tällaisesta retkittelystä ihan arjen keskelläkin.


Ruokatermarissa pysyy lämpimänä mikä tahansa ruoka. Tänään meillä oli mukana ohrapuuro, joka on riisipuuron ohella suosikkipuurojani. Yön yli liotetut suurimot kiehuvat maitolisäyksen jälkeen ihanaksi täyteläiseksi puuroksi aamutoimien aikaan. Ja maidon pitää olla täysmaitoa ja lisään sitä kiehumisen aikana, niin tulee melko täydellistä. ;)


Merinovillavuorillinen kypärämyssy BREDEN




5-vuotias oli vakaasti sitä mieltä, että grillimakkara kuuluu tällaiseen päivään. Onneksi saatiin tulet tehtyä. :)


Aamupäivällä maahan satoi hiljalleen muutama hiutale ja maa oli osittain jopa valkoinen. Kahvi maistui hyvältä ja napakan tuulen alkaessa sai liikkua pitääkseen itsensä lämpimänä. Näinä hetkinä kaikki tuntuu jotenkin kivalta. Ihminen taitaakin olla tyytyväisin yksinkertaisten asioiden äärellä.


Stanley termos
Kahvitermos STANLEY




Kohta meille vietetään leffa-iltaa. Disneyn jouluinen klassikko pyörimään ja sohvalle täkkien alle. Joulunalusaika on niin ihanaa. <3 Ollaanko teillä jo joulutunnelmissa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!