sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Uusia alkujaBreden pipo
Lasten päähineet Bredeniltä (saatu)Sunnuntai. Ehkä kivoin päivä maanantain jälkeen. Maanantai on aina uusi alku, uudet jutut. Ikään kuin lupa aloittaa alusta, tehdä uudesta viikosta jälleen entistä parempi. Sunnuntaina taas huokaisen, kuinka nopeasti viikko vierähtikään, mitä tehtiin ja mitä alkavalla viikolla on tulossa. Suunnittelen seuraavan viikon ruokalistan, vilkaisen kalenteriin merkityt asiat ja teen listan tehtävistä asioista.


Aiemmin tällä viikolla kuun vaihtuessa mietin myös, kuinka hieno lokakuu olikaan. Tapasin ihmisiä, vanhoja tuttuja, ystäviä, kavereita, sukulaisia. Sen lisäksi tapasin monta uutta tuttavuutta, pääsin tekemään antoisia blogijuttuja ja taas kosketuksiin työelämän kanssa. 


Kotona otin uusia tapoja käyttöön pitääkseni yllä jonkinlaista järjestystä, mikä pienten termiittien kanssa tuntuu välillä hyvin haastavalta. Lasten kanssa liikuin paljon, pelattiin pallopelejä, tehtiin metsäretkiä ja iltalenkkejä. Reippaan liikunnan lisääminen olikin yksi lokakuun tavoitteista ja se onnistui. Kokonaisuudessaan lokakuu oli hyvä ja antoisa. Toki haasteitakin koettiin, mutta vaakakupissa positiiviset asiat painavat enemmän. 


Nyt eletään marraskuun alkua. Uudet tavoitteet, haasteet ja kuviot mielessä. Tässä vaiheessa ajatukset siirtyvät väkisinkin jo jouluun. Pari uutta reseptiä taiteltuna muistikirjan väliin, lasten jouluisten asujen suunnittelua. Uskon, että koko loppuvuosi tulee olemaan aika mukava. 


Tytön päähine BredenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!