tiistai 27. marraskuuta 2018

Alkuviikon tunnelmaa

Merinovillavuorillinen kypärämyssy BredeniltäMiten teillä siellä menee? Meille on satanut lunta, ja se onkin ihastuttanut päiväämme valtavasti. jo ennen aamukahdeksaa piirtyivät ensimmäiset lumienkelit ihan ulko-oven eteen, kun ei niitä kauemmaksi maltettu lähteä tekemään. Pikkuisten kenkien alla lumi kuulostaa kivalta ja valkoinen harso ihmetyttää. Viime talvena nyt 1-vuotiaat olivat vielä kovin pikkuisia. 5-vuotias on tietenkin vanha tekijä, mitä ensilumen kohtaamiseen tulee. ;)


On täällä ihmetelty muutakin. Sitä, kuinka ihanaa tämä joulunalusaika ja joulun odottaminen ovat. Ilmassa on selvästi taikaa. Tänään kokosin jouluun liittyviä paketointitarvikkeita, kortteja ja koristuksia samaan kassiin, valmiina tuleville lahjoille. Jotain joulusiivoustakin on aloitettu, lähinnä kaappien järjestelyä ja raivaamista. Löysin muun muassa rikkinäisen jatkojohdon, nipun epämääräisiä papereita ja jotain muuta yhtä käsittämätöntä. Miksi kaikkea jääkin säilöön?


Kotitonttu on tehnyt kepposiaan lapsille, kasvatellut piparminttukarkeista karkkikeppejä ja piiloutunut tonttulakin sisään. Oman mielen päällä on ollut lahjan hankinta 5-vuotiaalle. Kun hartaana toiveena on oma elävä perhonen, mikähän olisi korvaava juttu?


Lempeää viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!