torstai 14. helmikuuta 2019

Aistien palikat, kehittävä puulelu taaperolle (sis. alekoodin)



Kaupallinen yhteistyö Leluvaunun kanssa.


Le toy van

Aistien palikat



Leluvaunu
Löydätkö pienet kasvot? :)



Mitä kuuluu? Vaikea uskoa, että ollaan jo pitkästi helmikuun puolella. Aika todellakin juoksee!


Ollaan sitten saatu ensin kunnon pakkaset ja lunta. Paljon lunta. Tällä hetkellä taas räntää ja vettä. Meilläkin ollaan vietetty enemmän aikaa sisällä, kuin tavallisesti. Pienet pakkaset ja sateet ei haittaa, mutta kehnommissa olosuhteissa pienten kanssa ulkoilut jää lyhyemmiksi.


Sisällä ollaan keksitty kaikenlaisia leikkejä. Ollaan oltu eväsretkellä olohuoneessa, rakennettu hienoja torneja ja väritelty (välillä jopa paperiin! :D). Käperrytty peiton mutkaan ja luettu satuja.






Leluvaunulta saimme uuden mielenkiintoisen lelun, Aistien palikat. Samalla kun lapsi leikkii, oppii hän uusia asioita ja aktivoituu. Mikä parasta, myös lapset ovat Aistien palikoista aidosti kiinnostuneita ja ilahtuneita. 1-vuotiaat viihtyvät Aistien palikoiden parissa hämmästyttävän pitkään. Ihmeteltävää siis riittää.


Aistien palikat on yhdeksän erilaista tunnepalikkaa puisella laudalla, jokaiselle palikalle löytyy vastaavan muotoinen kolo. Myös palikat ovat puuta, mikä on hyvän tuntuinen materiaali omaan käteen, joten varmasti myös lapsen. Puu on materiaalina myös kestävä, joten tiedän tämän lelun olevan osa leikkejämme vielä pitkään.





Palikoiden kanssa niin näkö, tunto- kuin kuuloaistikin pääsevät työskentelemään, sekä muun muassa käden ja silmän yhteistyö. Voi tunnustella eri materiaaleja, muun muassa saada ravistelemalla aikaan kilinää, kurkistaa peiliin, katsella maailmaa muuntavan linssin läpi, tutkia mielenkiintoisia värejä ja kuvia, kuunnella ääniä. Paljon asiaa pienelle. Ja isommallekin, koska 5-vuotiaskin (ja äiti, totta kai) on pienten kanssa tykännyt puuhailla palikoilla.


Bonuksena vielä se, että puisen laudan ansiosta palikat on leikin jälkeen helppo kerätä talteen ja lelu nostaa hyllylle odottamaan seuraavia leikkejä. Meillä kyllä lapsilla saa olla leluja ja leikkejä, mutta arjen keskellä arvostan sitä, että lelut on melko vaivattomasti kerättävissä ja käytännölliset säilöä.








Aistien palikat on valmistanut englantilainen Le Toy Van, jonka tuotteita on saatavilla Leluvaunun valikoimassa.

Seuraatteko muuten Instagramin puolella Kuiskauksiablogia ja Leluvaunua? Jos et, nyt viimeistään seuraamaan, koska meneillään on arvonta. Voit voittaa samanlaiset Aistien palikat myös itsellesi.


Leluvaunun nettisivut löytyvät TÄÄLTÄ ja Aistien palikat TÄÄLTÄ.


Ja koodilla KUISKAUKSIA saat jolla saa -15% alennuksen koko valikoimasta helmikuun loppuun mennessä tehdyistä tilauksista. Aika hyvä ale, kannattaa hyödyntää. :)


Leikitäänkö teillä puisilla leluilla?




Postaus yhteistyötä Leluvaunun kanssa. Lelu saatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!