keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Luonnonkosmetiikan deodorantti, joka toimii!Jo pidempään blogiani seuranneet saattavatkin muistaa testauksiani luonnonkosmetiikan deodoranttien parissa. Mukaan on mahtunut hyviä ja niitä ihan hyviä, jotkut taas eivät ole vastanneet odotuksia lainkaan ja joistain en edes postannut.

Se paras ja toimivin vaihtoehto on ollut löytymättä, kunnes nyt luonnonkosmetiikan puoleltakin löytyi se deodoranttien helmi: WE LOVE THE PLANET.
Yleensä liian lyhyt testausaika antaa vääränlaisen kuvan koko tuotteesta, mutta näiden usean viikon käytön jälkeen voin kertoa, että tämä dödö todellakin toimii! Voidemainen, 100% luonnonmukaisista aineista valmistettu deodorantti pitää kainalot kuivina 24 tuntia. Ei ärsytä ihoa (patistin jopa superherkkäihoisen miehenikin testaamaan -iho ei reagoinut!), pitää hienhajun poissa ja jättää ihon pehmeäksi.

Vaikka deodorantti on koostumukseltaan paksu ja voidemainen, ei se jätä tahmeaa tunnetta. Tahmaisuuden sijaan voide imeytyy hyvin, eikä tahraa lainkaan vaatteita. Olosuhteista, tai pikemminkin tämänhetkisestä olomuodostani, johtuen mitään suuria hikilenkkejä en tämän deodorantin käytön aikana ole tehnyt, mutta ainakin normaalissa arkipäivän elämässä se on toiminut täydellisesti.
We Love The Planet -deodorantteja on olemassa eri tuoksuisia. Käyttämäni Original Orange on tuoksultaan hyvin mieto ja neutraali. Itse asiassa käytössä en edes juurikaan havainnut sen tuoksua.
We Love The Planet -deodorantit sisältävät vain luonnollisia ainesosia, eivätkä esim. alumiinia tai muuta synteettistä. Sen sijaan raaka-aineet koostuvat mm. maissitärkkelyksestä, mäkikuismaöljystä ja luomukookosöljystä. Ainoastaan niistä raaka-aineista, joita koen turvalliseksi käyttää -myös näin raskausaikana. <3

Jos haluat tietää tuotteesta vielä lisää, klikkaa Facebook-sivulle: We Love The Planet Suomi. Samalta sivulta löytyy myös tuotteen jälleenmyyjät.
Aurinkoista viikon jatkoa! Nyt kun aletaan toipumaan Pääsiäisestä, alkaa olla jo hyvät valmiudet vastaanottaa Vappu. Kovasti suunnittelen täällä menua: kasvispiirakan ja minidonitsien kumppaniksi mahtuu vielä jotain. Viikonloppuna on kuitenkin vielä edessä koko perheen ensimmäinen yhteinen junamatka, jota täällä odotetaan innolla. :)


Deodorantti saatu blogin kautta

16 kommenttia:

 1. No tähän ostokseen täytynee kyllä tarttua ja testata itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin lämpimästi suositella, koska tämä dödö tosiaan toimii. <3

   Poista
 2. Pidän tämän ehdottomasti mielessä! Itselläni ei ole oikein mitkään luonnonkosmetiikan deot toimineet, mutta tätä lukiessani tajusin, että ehkä olisi pitänyt olla vähän kärsivällisempi ja antaa deoille enemmän aikaa "sopeutua" ja näyttää mihin pystyvät. Kyllähän ihollakin menee hetki tottua uusiin tuotteisiin. Deon testailujen suhteen huomaan vaan luovuttavani liian aikaisin, kun sitä haluaa tuntea olonsa freesiksi eikä haiskahtaa hieltä yhtään päivää, vaikka kyse olisikin "vain" viikon sopeutumisjaksosta :D

  Ps. Sun suunnittelema Vappumenu kuulostaa oikein hyvältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testailu dödöjen kanssa tosiaan on haastavaa, koska toimivuutta ei haluaisin arvuutella kovin montaa päivää etenkään sen dödön pettävyyden pelossa. :D

   Olen ottanut tavaksi testata tuotteita vähintään sen pari kolme viikkoa ennen kuin annan mitään arviota, juuri tuon tottumuskysymyksen vuoksi. Joskus on käynyt niinkin päin, että jokin deo on vaikuttanut lupaavalta, mutta pidemmän tarkkailujakson aikana osoittautunutkin ihan vääräksi tuotteeksi itselleni.

   Poista
 3. Mä vasta kirjoitinkin uudesta luonnon dödöstä, johon tykästyin mutta tämäkin kiinnostaa. Pakkaus on nätti ja mulla olisi spaatteli juuri voidemaisten deodoranttien levitystä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä lukemamassa se postaus, jotenkin se on jäänyt huomaamatta vaikka blogiasi seuraankin. :) Kaikki vinkit toimivista luonnonkosmetiikan dödöistä ovat tervetulleita, koska ne tuntuvat olevan aika harvassa.

   Poista
 4. Tuota minä haluan testata, ja mahdollisimman pian. Suurkiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Tuntuu aina hyvältä, jos joku muukin on löytänyt hyvän tuotteen postaukseni avulla. :)

   Poista
 5. Kokeilemisen arvoinen deodorantti :) Pitääpä käydä tutustumassa lisää :) Kivaa viikonloppua ja junamatkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta deodorantista kaikinpuolin: toimivuus, koostumus ja tuoksu, kaikki hyviä. :) Junamatka oli ihana ja siitä julkaisinkin juuri postauksen! Mukavaa sunnuntain jatkoa! <3

   Poista
 6. Olipa kiinnostava postaus! Mulla on vain huonohkoja kokemuksia luomuista dödöistä, mutta täytyypä pistää testiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin etsin todella pitkään ja kokeilen useita luonnonkosmetiikan deoja, ennen kuin löysin tämän, joka täytti kaikki kriteerit. <3 Mukavaa sunnuntaita! :)

   Poista
 7. Tää vaikuttaa kyllä lupaavalta. Kivan näköinen pakkauskin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut nyt ihan vakkarikäytössäni ja voin suositella edelleen. Toimii. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!