keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Mitä treenireppu sisältää?

Julistan helmikuun viralliseksi kiinteytymiskuukaudeksi. Kun tammikuu vaihtui helmikuuksi, tuntuu, että ollaan PALJON lähempänä kesää kuin viikko sitten. Rutistus kohti rantakuntoa on kovimmillaan. Vatsalihashaaste, josta kerroin tässä postauksessa, tuntuu vielä niin helpolta. Suunnitelmissa on myös kokeilla eräänlaista kehon puhdistuskuuria ja saada ylimääräiset kuona-aineet liikkeelle. Mitään paastoa ei suinkaan ole suunnitelmissa, vaan jotain kevyempää. Siitä lisää myöhemmin.
 
Näistä liikuntahöpötyksistäni tuli mieleen, että miltäs teidän muiden treenireput näyttää? Monessa blogissa on paljonkin kaiveltu niitä käsilaukun sisältöjä. Nykyään olen niin onneton käsilaukun käyttäjä, että sen sisällöstä ei juurikaan kerrottavaa ole. Treenikassi sen sijaan on aina pakattuna ja valmiina lähtöön. Mitä kaikkea teidän treenikassi sisältää? Omani näyttää tältä:
 
 
Reppu hankittiin alunperin Kreikan matkaa varten. Hienosti se palveli viikon vaelluspainotteisen loman. Sen jälkeen se on toiminut eri tehtävissä, mutta nyt sen paikka treenireppuna näyttää vakiintuneen.
 
 
Vesipullo, palautusjuomapullo, avainkortti salille, kuntosaliohjelmat ja kynä.
 
 
Salikengät, sukat, toppi, urheiluliivit ja trikoot. Talviaikaan suosin pitkälahkeisia housuja sisäliikunnassakin. Kuten huomaatte, pinkkimusta-yhdistelmä viehättää. Viimeisimmät urheiluvaateostokset olen lähes poikkeuksetta tehnyt Stadiumista. Hinta-laatusuhde on siellä kohdillaan ja kanta-asiakkaille on silloin tällöin huikeita tarjouksia.
 
 
Suihkupyyhe, hikipyyhe, käsivoide, vartalovoide ja deodorantti. Kuntokeskuksen saunaosasto/pesuhuone on onneksi varustettu saippualla, shampoolla ja hoitoaineella. Muutama purkki mukana kuljetettavaa vähemmän. Tykkään!
 
 
Reppu on lähestulkoon aina valmiina ja varustettu äkkilähtöjä varten. Käytetyt vaatteet vaihdan heti puhtaisiin ja pullot menevät pesun kautta taskuihinsa. Mukaan sujahtaa vielä vaihtoalusvaatteet, hiusharja, avaimet, puhelin ja kukkaro. Sitten vaan mars matkaan ja treenailemaan!
 

 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!