sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Ladatut akut

Viikonloppuni on ollut juuri sitä, mitä toivoin ja suunnittelin. Oli ihanaa viettää ilta ystävien parissa hyvästä purtavasta nauttien. Juhlan kunniaksi kohotimme myös lasit kuohuvaa.
 
 
 
Myöskään niitä tilanteita, joihin tulee pukeuduttua paremmin ja viitsii panostaa kampaukseen ja meikkiin, ei nykyään ole ainakaan turhan usein. Jospa tästä saisi kimmoketta panostaa taas hiuksiin ainaisen hainhammasnutturan sijaan. ;)
 
Viimeistään viikon päästä aloitan kehon puhdistuskuurin. Siksi tekikin mieli herkutella oikein suuresti ennen tuota puhdistautumista. Tuolloin herkut on ruokavaliosta karsittu hyvin minimiin.
 
 
 
Pöytä notkui syötävää, kuten kana-aurajuustopiirakkaa, hedelmä-halloumjuustosalaattia, juustoja, suolakeksejä, suklaata, karkkeja ja muita naksuja. Oli mahtavaa herkutella hyvillä mielin, jutella ja nauraa vatsalihakset kipeiksi.
 
 
 
Sillä määrällä positiivista energiaa, minkä itseeni ammensin, on helppoa aloittaa tuleva viikko. Luvassa on kaikenlaista säpinää, ja vähän uusia juttuja, joita odotan into pinkeänä. :)

4 kommenttia:

 1. Mukavia tuollaiset viikonloput ❤️ Ihanaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Näistä saa uutta virtaa pitkäksi aikaa!

   Poista
 2. Oikein mukavalta kuulosti/näytti viikonloppusi :) Mukavaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!