maanantai 2. helmikuuta 2015

Pala shampoota

Kylpyhuoneessani on jo pidemmän aikaa ollut käyttöönottoa odottamassa luonnonkosmetiikkaa, Ma Provence -merkkinen palashampoo. Tuon shampoon käyttö on jäänyt taka-alalle ihan omien ennakkoluulojeni vuoksi. Vaikka rakastan luonnonkosmetiikkaa, hiustuotteissa sen käyttö on hyvin vähäistä. Myös se että tuote on tavallaan 2 in 1 -juttuja, ei lisännyt inspiraatiopisteitä. Shampoot, joissa hoitoaine on mukana, jättävät hiukset yleensä raskaan oloiseksi. Itse taas tykkään siitä, että hiukset tuntuvat putipuhtailta, ja siksi kai käytän muotoilutuotteitakin niin harvoin.

 
Shampoopala on hauska, kukan mallinen. Hiuksia pestessä se ei vaahdonnut juuri lainkaan. Tämä sai minut päästämään syvän "arvasin tämän"-huokauksen. Vaahtoamaton shampoo tuntuu pesutehonsa puolesta heikommalta, kuin se, joka oikein kunnolla vaahtoaa. Oletteko samaa mieltä?

 
Varmuuden vuoksi pesin hiukset kahteen kertaan. Hämmästyksekseni tämän jälkeen hiukset tuntuivat narskuvan puhtailta. Sama puhtauden tunne jatkui hiusten kuivuttua. Toinen pesukerta taisi siis olla turha. Hiukset olivat kuin syväpuhdistuskäsittelyn jäljiltä.

 
Ensimmäisen käyttökerran perusteella voisi sanoa, että minusta tuli palashampoon käyttäjä. Ennakkoluuloista poiketen shampoo toimi hyvin. Plussaa tässä on vielä se, että pala mahtuu pieneen tilaan ja on äärimmäisen kätevä matkalla. Mieluummin kuljetan mukana pientä shampoo/hoitoaine palaa, kuin paria purkkia, jotka vievät huomattavasti enemmän tilaa matkalaukussa.

12 kommenttia:

 1. Mä oon käyttänyt tätä jo vuoden päivät, todella tehokas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yllätyin, miten toimiva tämä onkaan: :) Kiva kuulla, että muillakin on hyviä kokemuksia tästä. :)

   Poista
 2. Oho, aika jännä! En ole koskaan kuullutkaan! Mitäköhän se tekisi hiusväreille, kuluttaakohan enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä aika pesevä, eli kenties voi haalistaa? Kiva tuote tämä kuitenkin on, ja näytti olevan myynnissä jopa Prismassa. :)

   Poista
 3. ♥vau, tuollaista pitäisi kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Oho en oo kuullukkaa tommosesta :o pakko testata!

  VastaaPoista
 5. Täällä uusi lukijasi ❤️ Ihana blogi sinulla.....Täytyykin prismassa käydessä katsoa löytyisikö tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun liityit lukijaksi. <3 Tervetuloa! Toivottavasti viihdyt. :)

   Poista
 6. Mistä tämän saisi ostettu? Kylläpä herätti mun uteliaisuuden kokeilla tätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Prismassa ole tätä nähnyt, ja oliskohan ollut myös Sokoksella... Aivan mainio tuote! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!