keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Arvonnan voittaja

 
Pari viikkoa sitten kirjoittelin Joogatarvikkeesta saamastani Grid Foam Rollerista ja siitä, millaisia harjoituksia itse rullalla teen. Foam Roller on näiden viikkojen aikana osoittautunut oivaksi apuvälineeksi lihasjumien karkoittamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Omat erityistä hierontaa vaativat lihakset sijaitsevat yläselässä ja takareisissä, joita olen huolellisemmin käynyt läpi muiden lihasten ohella.
 
 
Tämän aamun aloitin epämääräisessä kippurassa nukutun yön jälkeen muutaman minuutin lihashuollolla, ja kyllä vaan teki hyvää. Venyttelin, rullailin ja  hengittelin syvään. Omalla kehon painolla pystyy vaikuttamaan valtavasti hieronnan voimakkuuteen. Pieni rentoutus- ja lihashuoltohetki antaa energisen aloituksen aamulle.
 
 
Aiempien tutkailujen ja arvontavastausten perusteella kiinnostuin yhä enemmän triggerpalloista, joilla pääsee hieromaan tiettyjä kehon alueita ja ongelmakohtia varsin tarkasti. Ehkäpä joulupukki lukee tämän postaukseni ja yllättää. ;)
 
Palataanpas sitten arvontaa, johon tuli vastauksia ihan hurja määrä! Tämä yhteistyö ja arvonta oli kovasti mieleeni, koska kehonhuoltoa ja hyvinvointiin panostamista tarvitsee varmasti jokainen.

Arvonta päättyi eilen ja onni suosi tällä kertaa Johanna Mariaa. Onnea! Arvonnan suoritti random.org.
 
 
 
*Sponsoroitu
 
 

2 kommenttia:

 1. Innolla odottelen jo omaa rullaani, oli tämä vaan kiva yllätys!
  Kiitos vielä ihanasta arvonnasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että palkinto tulee tarpeeseen! :) Mukavaa ja rentouttavaa joulunaikaa, ja rullailun iloa. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!