tiistai 1. joulukuuta 2015

Kaikkea sitä.

 
Kaikkea sitä mahtuukin yhteen viikonloppuun. Kaikkea sitä ehtiikin tehdä, ajatella ja pohtia. Kaikkea sitä voikin keksiä, kun viikonlopun kolkuttaessa jo ovella huomaat, että on vailla minkäänlaisia suunnitelmia. Yksi puhelu, muutama tekstiviesti ja naps, seuraaviksi päiväksi on monta mukavaa suunnitelmaa.
 
 
Perjantaina puolenpäivän aikaan aloitimme tyttären kanssa viikonlopun nauttimalla croissantit. Tällaisia tyttöjen juttuja. Pääsin myöskin helpommalla ruoanlaitossa kolmen päivän ajan: puolivalmisteita,  pakastimen tyhjennystä (sieltä löysin myös viime viikolla kadonneen porkkanapussin) ja yksi ystävien luona nautittu ateria.
 
 
Sain sekoitettua myös tarkat ruokarytmini nauttimalla suklaabrownieta ja jäätelöä klo 11 sunnuntaina aamupäivällä. Kaikkea sitä pitääkin.

Lauantaiaamun aloitin laiskasti ja turhamaisesti kynsien lakkaamisella klo 8, mutta senhän te jo tiesittekin.
 
 
Pakko tehdä jotain -tunteen vallitessa pistin muun perheen puistoilemaan puoleksitoista tunniksi. Tänä aikana tein radikaalin muutoksen lapsen huoneeseen,  vaihdoin huonekalujen paikkaa niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessakin. Keräsin kieärrätettäväksi kasan tavaraa: purkutuomion saaneen pinnatuolin, risan harjanvarren, kaksi kassillista vaatteita ja vinon pinon lehtiä. Tervetuloa Feng Shui, olen valmis.  
 
 
Tuon puolentoista tunnin aikana sain laitettua myös makaronilaatikon uuniin, pestyä muutaman kukkavaasin ja pyykit koneeseen. Alkuviikon tehottomuus on kompensoitu tällä. 
 
Puhuinkos muuten aiemmin jotain Joogatarvike.fi :stä ja arvonnasta? Taisinpa puhua. Arvonta starttaa illalla, pysykää kuulolla. :)
 
 

6 kommenttia:

 1. Siivoamiseen ja järjestämiseenkin tarvitsee siivousrauhaa. Kun saa rauhassa siivota, siitä voi jopa nauttia. Mukavava joulukuun ensimmäistä päivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, ja kun on se oma tietty aika siivousrauhaa, sen myöskin käyttää yllättävän tehokkaasti. :D Mukavaa loppuviikkoa! <3

   Poista
 2. Tyttöjen jutut on tärkeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, meillä on välillä näitä kahdenkeskisiä äiti-tytärjuttuja. Pieniä asioita, mutta niin merkityksellisiä. <3

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen viikonloppu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennalta suunnittelemattomat viikonloput ovat usein aika onnistuneita. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!