sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Niin se taas meni.

  
Sepä meni taas nopeasti. Joulu. Samalla tuli puoli viikkoa suunnittelematonta blogi- ja somepaastoa. Kamerakin lepäsi laukun pohjalle lähes koko pyhien ajan. Tuli keskityttyä niin paljon kaikkeen muuhun. Ja oltua siinä hetkessä läsnä. Kerrankin.
 


 
 
Tänä iltana kaivoin läppärin esiin, nautin vielä muutaman palan suklaata ja katson, missä muissa blogeissa mennään. Mietin samalla jo vähän tulevaa vuottakin: miten blogi ja sen kirjoittaminen tulee muuttumaan, vai muuttuuko mitenkään.
 
Julkaisisinkohan tammikuussa hyvinvointi- ja kauneuskalenterin, joka joulukalenterin ominaisuudessa nyt jäi toteuttamatta. Eikö uusi vuosi olisi kiva aloittaa pienillä hyvinvointiin liittyvillä tehtävillä ja vinkeillä?
 

 
 
Tässä ohessa muutama kuva meidän joulusta. Leppoisaa ja kivaa, sitä se on ollut. Joulu on kyllä lasten juhla, ilman heitä ei sitä tunnelmaa ja lämpöä ja tavoita. Mukavaa viikkoa, ja joulun jälkeistä elämää. :)

4 kommenttia:

 1. Lämpimiä joulutunnelmia Niina ja omista Ainoista aina vaan haaveilen. Somepaastoa oli aaton ajan ja muutenkin vähemmissä määrin vaikka muina päivinä postauksia pukkasikin ulos ja valmiista matskuista. :)

  Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli ihan ennalta suunnittelematon somepaasto, ja näin jälkikäteen ajateltuna: miksen vaikka ajastanut valmiita postauksia! Haaveilen vielä omista Ainoista. Tyttärellä on nuo pinkit ja miehellä Reinot, joten odottelen vielä omiani. ;)

   Aurinkoista viikkoa Tiia! <3

   Poista
 2. Kaunista tunnelmaa siellä. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!