perjantai 1. tammikuuta 2016

5 suosituinta


 
Vuoden luetuimmat postaukset pääsivät yllättämään! Itse hyvin harvoin seuraan sitä, mitä postaustani klikkaillaan milloinkin. Mielenkiinnolla alkavan blogivuoden kunniaksi aloin kuitenkin tutkiskelemaan tilastoja, ja mitä sieltä löytyikään?

Vuoden viisi luetuinta postaustani olivat tässä järjestyksessä:


Tähän postaukseen päädyttiin useimmiten google-haun avulla. Suosittelen hiuspohjan kuorintaa etenkin näin talviaikaan, kun myssy painaa päässä tehden hiuspohjan usein kuivaksi ja kutisevaksi. Jo pelkkä kookosöljyhoito tekee hyvää niin hiuspohjalle, kuin hiuksillekin. Oletteko kokeilleet?
 
 
 
 
Postauksessa esittelyssä raitamekko, josta tuli välittömästi luottovaatteeni! Sopii arkimekoksi tai vähän virallisempaankin menoon. Kuvaustilanne jäi erityisesti mieleen, koska kyseessä oli ensimmäiset "viralliset asukuvat". Kuvauspäivänä meitä helli kauniin syksyinen sää. Tytär sai hymyn korviin luontevilla esiintymistaidoillaan ja koko tilanteesta jäi kivat muistot. Raitamekko herätti keskustelua ja moni muukin tunnustautui raitafaniksi.
 
Mekko saatu House Of Brandonilta.
 
 
 
Esittelyssä taas raitavaate -nyt vaan pystyraitana! Ensin tuntui hurjalta valita pusero, jossa raidat ovat pystysuoria. Epävarma olin vielä silläkin hetkellä, kun pitelin vaatetta ensi kertaa käsissäni. Ja sitten, kun siihen pukeuduin... -paita kuoseineen tuntui heti omalta! Asukuvissa on myös se kiva puoli, että omaa kotikaupunkia tulee katsottua vähän eri silmin. Tähänkin paikkaan löysin sattumalta, ihan ensimmäistä kertaa koskaan: etsiessä kuvausrauhaa ja piiloa ohikulkijoiden katseilta.
 
 
Pusero saatu House of Brandonilta.
 
 
Katsaus loppurutistukseen 10 viikon hyvinvointitaipaleella. Hyvinvointivalmennuksen ansiosta syksyni oli aivan erityinen ja pääsin mukaan spesiaaliin juttuun yhdeksän hienon naisen kanssa. IWELLON järjestämä valmennus on yksi blogitaipaleeni kohokohtia!

 

 
 
Tähänkin moni löysi varmasti googlen avulla, kuten useimpiin muihinkin DIY-kosmetiikka postauksiin. Itsetehty kosmetiikka muuten kannattaa: usein tarvikkeet löytyvät jo keittiön kaapeista, joten se tulee edulliseksi ja ekologiseksi. Lahjaideana ihania ja itse voi olla varma, mitä tuote sisältää.Tällaista viime vuonna, vähintään yhtä hyviä ja parempia asioita tälle vuodelle. <3 Kiitos menneestä blogivuodesta, joka oli lajissaan ensimmäinen! Pysyttehän mukana tänäkin vuonna? :)

10 kommenttia:

 1. Oi mie niin tykkään trikoomekoista. Ne on niin käytännöllisiä ja monikäyttöisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Peukutan ennen kaikkea käytännöllisyyden puolesta. :)

   Poista
 2. Hei pitää kokeilla tuota sokerikookosöljy kuorintaa! Tuntuu että päänahka ei yhtään tykkää tästä sään vaihtelusta ja siihen vielä päälle pipon käyttö niin katastrofi on valmis. Ja ehdottomasti mukana pysytään tänäkin vuonna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ainakin tuntuu, että hiuspohja on tuon kuorinnan jälkeen raikkaamman oloinen. Tykkään pitää muhkeita ja paksuja pipoja, ja arvata saattaa, mitä se tekee hiuksille ja päänahalle... :D
   Kiitos, kun olet matkassa mukana Lemmi ja tervetuloa mukaan tänäkin vuonna! <3

   Poista
 3. Trikoomekot, mm tuo, on niin hittejä nyt itselle - mukavuushaluiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trikoomekoissa yhdistyy monta elementtiä: mukavuus, käytännöllisyys ja tyylikkyyskin. :)

   Poista
 4. Mukana pysytään! Hyvää vuoden ensimmäistä päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Mira-Marie! Ihanaa, kun olet mukana! <3

   Poista
 5. Hei, olen uusi lukijasi! Löysin blogiisi diy-kosmetiikkaohjeita etsiessäni. Täältähän löytyy kauniita kuvia ja kivoja ohjeita. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kommentistasi ja tervetuloa mukaan! <3 Diy-kosmetiikka onkin aihe, josta minulla on aikeissa kirjoittaa taas lisää. Joten on erityisen mukava kuulla, että kiinnostuneita löytyy! Kivaa vuoden alkua! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!