keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Pikapostaus minilomasta

 
Ennalta suunnittelematon postaustauko venyi lähes viikon mittaiseksi -aika hurjaa siihen nähden, että liekö tällaista tapahtunut aiemmin. Teimme pienen perhematkan Tampereelle, jonka ajaksi olin suunnitellut paria  ajastettua postausta, mutta se kaiken muun keskellä jäi.
 
Niin myös olin suunnitellut postausta Tampereen matkasta. Olin ilmeisesti ihan totaalisesti lomalla, koska kamerankin muistin kaivaa esille kaksi kertaa: tullessa ja lähtiessä. Ajattelin silti kirjoitella muutaman sanan minimatkasta, koska tänään tuli jo ikävä blogiin pariin.
 
 
Kaikki tietävät, mitä keli oli ja tämä hieman muutti suunnitelmia matkaohjelman suhteen. Normaalisti tykkään viilettää tuulispäänä jalkaisin kohteesta toiseen, mutta nyt suosittiin enemmän sisätiloja. Matkastamme taisikin tulla erittäin lapsiystävällinen ja 2-vuotias nautti silmin nähden, vaikka Pikku Kakkosen puistoon ei nyt päästykään. 
 
Valtaosan matkan ajasta haukkasivat hotellin allasosasto, erilaiset leikkipaikat ja ravintolat. Mikä parasta, ehdimme tapaamaan myös ystäviä ja koluamaan Ikean. Vaikka olen todella "huono" shoppailija Ikeassa ja ostokseni ovat usein minimaaliset, nautin siellä kiertelystä ja inspiraation etsimisestä. Kyllä nytkin tarttui mukaan jotain tarpeellista, kuten kyniä, kangastusseja, säilytysrasioita ja uutta ilmettä kylpyhuoneeseen. Ehkä tällä lomalla tuli syötyäkin tavallista enemmän: pakkanen on mitä mainioin syy hakeutua lämpimään ravintolaan herkkujen pariin. ;)
 
 
Kuinka teidän pakkaspäivät ovat sujuneet? Tulossa muuten postauksia luonnonkosmetiikasta ja terveellisistä herkuista. Herkkureseptit tosin sillä varauksella, että kokeiluni onnistuu. :D  

4 kommenttia:

 1. Mäkin pidin vähän blogi taukoa,ihan tarkoituksella tosin. Tampere on kyllä tosi nätti kaupunki, ollaan puhuttu että joskus voisi sinne ehkä muuttaakin! :D
  Ja sun herkku reseptejä täällä odotellaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogitauko tekee välillä hyvää! Tampere on ihana paikka. Jos jonnekin pitäisi muuttaa, niin sinne. On juuri sopivan kokoinenkin. :)
   Nyt on pari reseptiä jo eetterissä! <3

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa, olet kunnolla ollut somelomalla ja nollannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni blogi- ja sometauko oli kyllä paikallaan, koska nyt löytyy taas kirjoitusintoa ihan erilailla. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!