keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kesä

 
Vielä eilen kolusin Jyväskylän marketteja etsien tyttärelle välikausikenkiä. Näin jälkeenpäin ajatellen: onneksi ei löytynyt. Sillä tänään, kun lähdimme aamulla asioille, sää vaikutti erityisen kivalta. Kun iltapäivällä palasimme kotiin, oli jo kesä.
 
 
Välikausikenkien sijaan löysimme kesälenkkarit. Pieneen punaiseen käsilaukkuun mätsäävät, kuinkas muutenkaan. Kotipihassa puhaltelimme vielä saippuakuplia ja paistattelimme auringossa.
 
 
Luonto on selvästi herännyt. Alkuillasta otin vielä kuvia leikkipuistoreissulla. Linssin läpi näkee asioita eri tavalla.
 
Ihana aurinko, kiitos, että tulit. <3
 
 

4 kommenttia:

 1. Tosi nopeasti ilmat muuttuivat! Enää ei harmita yhtään, että kesälomani ensimmäiset kaksi viikkoa osuvat tänä vuonna toukokuulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomattoman nopeita muutoksia! Alkukesä on ihanaa aikaa viettää lomaa: on jo lämmin ja saa seurata, kuinka luonto herää. <3 Leppoisia lomapäiviä sinulle Susanna! :)

   Poista
 2. Onneksi tulivat nämä lämpimät ilmat, eilen pärjäsi jo mekolla ilman neuletta! Toivottavasti nämä säät jatkuisivat vielä pitkään :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lemmi! <3 Ihanaa, että näitä riitti näin pitkään! Toukokuu ja ollaan saatu nauttia näin kesäisestä kelistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!