sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Testissä GamArden jalkavoide kovettumille


Yksi tärkeimmistä vartalonhoitorituaaleistani liittyy jalkojen hoitoon. Missään kosmetologin tai muunkaan ammattilaisen tekemissä hoidoissa käyn aniharvoin, mutta sen sijaan hoidan säännöllisesti jalkojani kotona itse. Etenkin näin kesän kynnyksellä tulee vilkaistua tarkemmin, miltä ne jalat näyttää, koska sandaalikausi on ihan pian.


Omiin päivittäisiin jalkojenhoitorutiineihini kuuluu pesu ja rasvaus. Kevyimmät voiteet eivät kuitenkaan riitä pitämään jalkoja kauttaaltaan pehmeänä, joten välillä tarvitaan täyteläisempää voidetta ja täsmätuotetta.

Sainkin testattavaksi Gamarden jalkavoiteen kovettumille, jonka sisältämä talvikkiöljy pehmentää jalkoja tehokkaasti. Voide imeytyy jalkoihin yllättävän nopeasti ja siinä on ihanan yrttinen tuoksu. Talvikkiöljyn lisäksi voiteen aktiiviaineet ovat rauhoittava ja kosteuttava  Gamarde -mineraalivesi, virkistävä ja raikastava mentoli, rauhoittava laventelin eteerinen öljy sekä kosteuttava arganöljy.


Tuotteen raaka-aineista 100% on peräisin luontaisesta lähteestä ja jopa 23% luomutuotannosta. Tarkemmat tiedot tuotteesta löydät Elonaturan omilta sivuilta klikkaamalla tästä . Samaa tuotesarjaa näyttää löytyvän myös mielenkiintoinen jalkojen kuorintageeli .

Gamarden jalkavoide kovettumille on toiminut erittäin hyvin täsmätuotteena perusjalkavoiteen kanssa. Sen lisäksi, että säästyy kuivilta ja kipeiltä jaloilta, säästää myös monta paria sukkia, koska kuivat kantapäät on niiden pahin tuhoaja. Suosittelen siis huolehtimaan jalkojen hyvinvoinnista. <3


Muutaman kerran kuussa teen myös jalkakylvyn saunan yhteydessä. Samalla rapsutan mahdollisia kovettuneita kohtia hellävaraisesti hohkakivellä. Siinä kannattaa kuitenkin olla maltillinen, koska liika raspaaminen kiihdyttää kovettumien kehittymistä. Tarvikkeet jalkakylpyyn löytyvät useimmilta varmasti kotoa. Yhden kätevän ja lahjaksikin soveltuvan jalkakylpysuolan ohjeen löydät TÄÄLTÄ ja toisen helpon sekä nopean TÄÄLTÄ.

Tänä viikonloppuna kelit ovat hellineet ja hellehatutkin saatu ottaa käyttöön. <3

Tuotteet saatu

8 kommenttia:

 1. Jalkojen hoito tuppaa jäämään tekemättä. Mutta silloin kun muistaa, niin kytän mahdollisimman hoitavia voiteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on tosi hyvä, jos edes välillä käyttää kunnollisia hoitavia tuotteita. :)

   Poista
 2. Jospa muistaisi useammin hoitaa jalkoja. Nekin ovat niin tärkeät ihmiselle, kun jalkojen päällä koko ajan ollaan. Tänään saunassa kyllä käytin jalat jalkakylpysuolavedessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkakylpysuolavedessä on rentouttavaa ja sen jälkeen jalat tuntuu ihanan kevyiltä! <3 Pitäisikin muistaa tuo, kuinka tärkeää jalkojen terveys on, ne kun kannattelee koko kehoa.

   Poista
 3. Hotelli näyttää kyllä ihan sellaiselle, että voisi itsekin mennä tuonne. Olin vasta reissussa, mutta kesälomalla tulee taas suunnattua jonnekin päin maailmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on suunnitelmissa vielä kotimaan hotelliloma loppukesälle. Välillä on hyvä rentoutua. :)

   Poista
 4. Täytyy tänään illalla vähän hellia jalkoja, kiitos tästä muistutuksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, ilahduttaa aina, kun joku inspiroituu postauksesta! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!