keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

House of Brandonin ale: muotia jopa alle kympillä!

Koska tänään starttasi House of Brandonin huikea ale, päätin koota kollaasin omista suosikeista valikoiman selailun ohessa. Osa tuotteista on tosi hyvässä alennuksessa, jopa -70%, joten jopa tämän kesän muotia on nyt tarjolla hyvin edulliseen hintaan.


Jacqueline de Yong merkiltä löytyy kauniita ja kivoja vaatteita, ja esimerkiksi tämän jumpsuitin hinnaksi jää nyt alle 20 euroa. (Kun jumpsuitit tulivat muotiin, en voinut ikipäivänä kuvitella pukeutuvani sellaiseen. Nyt kummasti olen alkanut lämpenemään noille käytännöllisille asuille. ;))


Näillä helteillä Vero Modan Sea Mini Dress Moonbeam näyttää täydellisen kepeältä ja vilpoisalta. Onneksi House of Brandonilla on supernopea toimitus ja yleensä tilaus on saapunut jo seuraavana päivänä, joten kauniskuosinen mekko ehtii hyvin tämän viikon helteille.



edc by Spiritin mekossa on kaunista korallin sävyä, josta on tainnut tulla tämän kesän suosikkivärini pukeutumisessa.


Ihanan pastellinen Jacqueline de Yong playsuit, jolle hinnaksi jää alle kymmenen (10!) euroa.


Niin ikään korallin sävyinen Vilan maksimekko sopii vaikka kesäjuhliin -samalla rento, mutta tyylikäs.


Kesäinen t-paita. Tämäkin muuten alle kympin tuote! Löytyy täältä.


Vero Modan raikkaan sävyinen raitapaita.


Ja taas alle kymmenen euron kategoriassa nämäkin Jacqueline de Yong shortsit.

House of Brandonin alen koko koko naisten valikoiman näet tästä -siltä muuten löytyy paljon kivoja vaatteita näiden jo mainitsemieni lisäksi.

Nyt on lähdettävä takaisin ulos nauttimaan ihanasta säästä. En millään malttaisi pysyä sisällä näillä helteillä! Kylmälaukku kulkee mukana, joten ruokailun kanssa ei ole niin tarkkaa: kunhan käydään kotona nukkumassa. ;)

Sisältää mainnoslinkkejä.

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!