torstai 7. heinäkuuta 2016

Eroon ikävistä karvoista luonnollisesti ja helpostiRantakeleistä ei ole tietoakaan, mutta nyt onkin hyvää aikaa panostaa ihonhoitoon. Itse hyödynsin tämän päiväisen sadekuuron kokeilemalla sokerointia kotona, ensimmäistä kertaa koskaan. Nyt sääret ovatkin mukavan sileinä ottamassa vastaan seuraat oikeat kesäpäivät, jos ja kun niitä oikein on tulossa. ;)  

Muutama kuukausi sitten kerroin tässä postauksessa Acorellen kylmävahaliuskoista ja kuinka ne osoittautuivat melko helppokäyttöisiksi. Olin odottanut ihokarvojen poiston Acorellen  sokerointivahalla olevan jotenkin työlästä ja sotkuista puuhaa, mutta mitä vielä!Tuote on valmiiksi melko juoksevaa, joten se ei välttämättä vaadi edes kuumennusta. Itse lämmitin vahapurkkia mikrossa noin 30 sekunnin ajan, jotta koostumus olisi vieläkin "ohuempi". Vaha levittyi säärille helposti spaattelin avulla, jonka jälkeen päälle asetellaan pakkauksessa mukana oleva liuska. Sitten ihon pingoitus ja nopea nykäisy karvojen kasvusuunnan vastaisesti, ja tadaa, ihokarvat ovat poissa!

Samaa liuskaa voi käyttää niin kauan kunnes ihokarvoja ei siihen enää tartu. Iholle jäänyt ylimääräinen vaha huuhtoutuu pois lämpimällä vedellä. Vaha lähtee vedellä pois myös liuskoista, joten ne voi käyttää vielä uudelleen. Sileät sääret pienellä vaivalla.


Hieman skeptiset ennekko-odotukset Acorellen vahaa kohtaan juontavat aiemmin käyttämästäni kuumavahasta, joka jähmettyi aina kesken vahauksen ja kaikkine lämmittelyineen ja jäähdyttelyineen vahaus kesti tolkuttoman kauan. Ainoa miinuspuoli sokeroinnissa on pieni nipistys, joka tosin tapahtuu aina, kun ihokarva nykäistään irti juurineen.

Acorellen sokerointivaha 100% luonnollinen tuote. Se on Ecocert-sertifioitu ja valmistettu reilun kaupan luonnollisesta, paraguaylaisesta ruokosokerista. Se soveltuu myös herkälle iholle, sisältäen rauhoittavaa eteeristä ylang-öljyä, jota täydentää luonnollisen glyseriinin kosteuttava vaikutus.

Sokeroinnista tuli kertaheitolla suosikki ihokarvojenpoistomenetelmäni. Kasvoille käytän jatkossakin Acorellen kylmävahaliuskoja , koska esimerkiksi lähellä silmiä niiden käyttö tuntuu turvallisemmalta, kuin lämpimän vahan. Kainaloissa on tyytyminen vielä perinteiseen sheivaukseen, koska yksin toteutettuna ihon pingoitus ei onnistu -kädet eivät vaan taivu. Vai onko teillä antaa ideoita?Acorellen sokerointivahaa löytyy ainakin Biodellyn valikoimasta täältä ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta täältä . Tuotteen hinta on aikalailla sama kummassakin, mutta tällä hetkellä Hyvinvoinnin Tavaratalo tarjoaa jäätelön kaupan päälle yli 50 euron tilauksiin, mikäli paketin noutopaikka on R-kioski. :) Outletin puolelta löytyy myös tuotteita ihan muutamalla eurolla, mukaan lukien luonnonkosmetiikkaa.

Onko sokerointi teille entuudestaan tuttu karvojenpoistomenetelmä? Mitä pidätte?

Tuote saatu maahantuojalta. Sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Olen käynyt joskus muutamia kertoja kauneuspalveluissa bikinirajan sokeroinnissa - siinä karvoja nypittiin sellaisella köntillä. Itse en ole kokeillut - kylmävahaliuskoja kyllä huonolla menestyksellä ja lämminvahaliuskoista kuullut huonoa, niin jäänyt hyllyyn nekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin kiva käydä teettämässä sokerointi myös ammattilaisella. Olisi hauska vertailla omaan käyttöön ja samalla oppia vielä lisää. :) Kotona olen kokeillut vahaa, liuskoja ja sokerointia- viimeinen on tähän mennessä ehdottomasti paras! :)

   Poista
 2. En vaan pysty tuohon, koska olen niin karvainen apina eli höylällä mennään ja onhan sekin ihan pepusta. Koko ajan saa olla höyläämässä.

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyläkin on hyvä ja nopea vaihtoehto! :) Mukavaa viikon alkua Tiia! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!