lauantai 25. helmikuuta 2017

Kauneushaaste



Jo useammassa seuraamassani blogissa on kiertänyt kauneushaaste. Koska haaste vaikutti niin kivalta ja aihekin sopii blogini todella hyvin, päätin napata haasteen itselleni. Tässä siis 10 asiaa kauneudesta ja kosmetiikasta.

1. Varhaisin meikkimuistosi
Taitaa olla ne varhaiset huulipunakokeilut, joista on jotain hataria mielikuvia. Ala-asteen loppupuolella muistan kokeilleeni meikkejä enemmänkin ja opetellut ehostautumaan. Julkisesti en kuitenkaan tuohon aikaan vielä meikattuna liikuskellut.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
Sävytetty huulivoide, huulikiilto tai huulipuna kulkee mukana AINA. Jos on jokin tärkeämpi meno, laukkuun sujahtaa mukaan myös ripsiväri ja rajauskynä, usein myös puuteri.




3. Lempituoksusi
Pidän puhtaista, raikkaista ja miedoista tuoksuista. Varsinaisia hajuvesiä käytän melko harvakseltaan. Tällä hetkellä käytössäni on pari Floracentin kukkaistuoksua. Luonnonkosmetiikkaa, kuinkapas muuten.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi
Tietenkin ihon puhdistus ja kosteutus. Näistä jos laistaa, iho taatusti kärsii. Näin talviaikaan oma ihoni ainakin kaipaa oikein superkosteutusta. Ja sitten se uni. Minun olemuksestani ainakin huomaa väistämättä, jos yöunet ovat olleet ihan liian vähäisiä. Ne tummat silmänaluset, nuupahtanut yleisilme ja samea iho... Listaa voisin jatkaa vielä pitkälle! Hyvää seerumia ja valoa heijastavia tuotteita, voi kuitenkin käyttää toimivana ensipuna. ;)

5. Uusin kosmetiikkalöytösi
Olen melko pitkään käyttänyt samoja, tuttuja ja turvallisia tuotteita. Sekä ihan tietoisestikin käyttänyt edellisiä tuotteista pois ennen uusien hankkimista. Mutta yksi juttu, minkä suhteen olen ollut vähän rohkeampi, on värit. Tällaiselle luonnollisia sävyjä suosivalle jo vihreä silmänrajaus ja luumun sävyinen huulipuna on paljon. :) Erilaisten sävyjen tuominen omaan meikkipussiin on ollut oikein virkistävää, ja tästä olisikin oikeastaan aihetta omaan postaukseensa.




6. Ikimuistoisin virheostoksesi
Voimakkaat, synteettiset hajuvedet. Meni pitkään ymmärtää, että olen herkkä tuoksuille ja liian voimakkaat hajuvedet voivat laukaista vaikka migreenin. Silti toistin saman virheen useamman kerran ja kiikutin kempparin kassa kautta kotiin monta pulloa, joita en loppupeleistä pystynyt käyttämään kovin montaa kertaa. Sittemmin olen onnekseni löytänyt ihania, tarpeeksi mietoja tuoksujavaihtoehtoja luonnonkosmetiikan puolelta.

7. Meikkivoiteella vai ilman
Meikkivoiteella. Arkisin riittää kevyempi vaihtoehto, jonka alle joskus laitan punaisuuden neutraloijan. Kun on erityisempiä menoja (ja aikaa) Teen huolellisemman pohjustuksen käyttäen peittävämpää meikkivoidetta.

8. Eyeliner vai kajal
Kajal on helpompi ja nopeampi, ja onnistuu kiireessäkin hyvin, joten valitsen sen. Vaikkakin eyelinerilla saa aikaan tyylikkään ja intensiivisen silmämeikin.




9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen
Tähän voisi luetella liudan hygieniatuotteita, kuten hammasharja, deodorantti, puhdistusmaito... Mutta pysytellään kuitenkin pikkaisen "pinnallisemmissa tuotteissa" ja vastaan sävytetty huulivoide, joka todellakin on herkkien ja helposti rohtuvien huulien pelastus, kun huuliin on pakko saada kosteuden lisäksi sävyäkin! Pidän niin Hurraw:n kuin Grazy Crumoursin rasvoista. <3

10. Tuote, jota haluaisit kokeilla
No niitähän piisaa! Joitain mainitakseni tulee päällimmäisenä mieleen ainakin oikeasti toimiva deodorantti luonnonkosmetiikan puolelta, täsmätuotteet couperosa-iholle sekä hoitoaine vaaleille hiuksille. Olisiko teillä suosituksia?

10 kommenttia:

  1. Käytän itse Laveran deodoranttia, olen ollut siihen varsin tyytyväinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin yhtä Laveran dödöä, joka aluksi toimi ihan hyvin, mutta tuntui nopeasti menettävän tehonsa. :( Laveralta löytyy muistaakseni tosin useampaa dödöä, joten voisin kyllä kokeilla vielä niistä jotain toista. :)

      Poista
  2. Täällä samoja Laveran juttuja, tykkään! :) Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveran tuotteet ovat ihania! Etenkin hinta-laatusuhde on niissä aivan kohdallaan. :) Kivaa viikon jatkoa Katja!

      Poista
  3. Life-ketjun oma deodorantti hajustamattomana on oma suosikkini.

    VastaaPoista
  4. Kiva haaste, nappaan tämän itsellenikin :)

    VastaaPoista
  5. En ookaa tähä haasteeseen aikasemmin törmänny. Kuulostaa tosi kivalta. Taidan laittaa korvan taakse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, jos sait tästä postauksen aiheen myös itsellesi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!