keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Talvi yll.. Eipä sittenkään!

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa. Sisältää mainoslinkkejä. 





Ähäkutti, talvi ei yllättänytkään suomalaista! Tänä(kään) vuonna se ei tosin ollut oman erinomaisen valmistautumisen ansiota, vaan viivästyneen talven tulon. Lasten vaatteet ovat melko lailla valmiina sen oikean talven tuloon, pientä hienosäätöä lukuun ottamatta. Vaatteitahan toki joutuu päivittämään aina pitkin kauden: lapset kasvavat, tarpeet muuttuvat. Jotain katoaa, jotain voi mennä rikkikin. 

Entä se oma pukeutuminen? Saatan jopa selvitä talven yli. :) Toissavuonna ostetut Sorelin kengät ovat mainiot loskaiseen talvikeliin. Asusteita vaihtelen mielen ja päivän mukaan, ja niitä saa mielestäni ollakin useammat. Vaihtelu virkistää. 

Päänvaivaa muina talvina on aiheuttanut takki. Sellainen säähän sopiva. Ei liian kuuma eikä liian kylmä, kosteutta pitävä, mutta kuitenkin hengittävä. Niin ja ei mielellään musta. Harmaassa säässä kaipaan jo sävyjä. Ja tyylikäskin saisi olla, sellainen katu-uskottava. Taskuja ja karvareunuksinen huppu, kiitos. 




Ellokselta löytyi kriteerit täyttävä takki:  Dalve W Parka -takki. Takissa on kiva leikkaus, se lämmittää tuulisenakin päivänä ja korkean vesipilariarvonsa ansiosta pitää myös vettä loitolla. Myös kosteudelle kriittiset saumat on teipattu. Takki hengittää, ja on kuitenkin kevyt ja äärimmäisen pehmoinen. Takissa on takana pieni halkio, hihat ovat ergonomisesti muotoillut ja nyörien sekä resoreiden ansiosta istuvuus on hyvä. (Vielä äsken takki näytti olevan alennettuun kampanjahintaan, ja nyt ollaan liikkeellä jo hyvällä aleprosentilla, joten kannattaa kurkata Ellokselle.)





  Dalve W Parka -takkia löytyy myös muissa väreissä sinisen lisäksi: musta, luumu ja oliivi. Takki osoittautui käytössä niin mainioksi, että ostin miehellenikin samanlaisen, miesten mallia  Manno M -parkatakki . Miesten takissa on kiva yksityiskohta: Vahvikkeet olkapäillä ja ylhäällä edessä sekä takana Nyt taas odotellaan niitä lumipäiviä sitten. :) 




5 kommenttia:

  1. On kyllä kiva talvitakki.Itselle pitäis löytyä joku kangastakki vielä tälle talvea.

    VastaaPoista
  2. Näyttää hyvältä! Ja tuollaiselle takille on Suomen säissä kyllä käyttöä muulloinkin kuin pakkaskeleillä.

    VastaaPoista
  3. Nätti takki! Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva takki ja täältä miltei samanmoinen kotoakin löytyy. Ihanat kuvat <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!