perjantai 10. marraskuuta 2017

Uusi kasvisruokasuosikki: Nyhtöherne


Täällä vielä ollaan, vaikka toisin voisi luulla. Pientä hiljaiseloa vain. Ideoita, juttuja, asiaa ja ilon pilkahduksia olisi jakaa vaikka säkillinen. Mutta ne kuvat. Ja se valo. Laiskana kuvaajana haluan kuvata hyvässä (tai edes kohtalaisessa) luonnonvalossa, ja se on tällä viikolla puuttunut. 

Mutta jotain sentään löytyy, nimittäin kivoja uutuuksia kasvisruokien puolella! Familia Verden Nyhtöherne tuotteet ovat olleet meille ihan tuntemattomia, kunnes nyt kokeilimme ensimmäisen kerran tuotesarjan Nyhtöherne Puikkoja. Myönnän olleeni äärimmäisen kiinnostunut, mutta maun puolesta myös ennakkoluuloinen. Mielessäni ajattelin, että ehkä näistäkin maustamalla saa ihan hyviä. 

Kokeilumielessä paistoin pannulla puolet pussista, jota pakasteosastolla myydään. Kuinkas kävikään, heti perään oli paistettava loputkin. Rapeat puikot nimittäin katosivat suihin valoakin nopeammin. Nälkäisenä perheen ei tarvinnut kuitenkaan kauan odotella, koska kuumalla pannulla jäiset nyhtöhernepuikot kypsyvät muutamassa minuutissa. Pikaruokaa parhaimmillaan. 

Saatiin yksi ruokalaji lisää perheen suosikkiruokienlistalle, lapsellekin nämä maistui erityisen hyvin. Ilman ylimääräistä maustamista, vaikka kuinka epäilin. 100%  kasvipohjainen tuote on myös melkoisen hyvä proteiinin lähde. Joko olette näitä maistaneet? Tuoteperheeseen kuuluu muitakin: Burgerpihvit, Kuutiot ja Suikaleet. Aikomus on kokeilla myös näitä, joten jatkoa seuraa. (Tuotteista löytyy lisää infoa täältä: familiaverde.fi

Viikonloppu taitaa mennäkin Isänpäivän merkeissä. Tänään aloittelimme perheiden yhteisellä Isänpäiväaamiaisella. Huomenna askarrellaan loput kortit, kääritään lahjat paperiin ja valmistellaan kakku. Kaikki tämä isältä salaa, totta kai. Ja sunnuntaina juhlitaan. 

2 kommenttia:

  1. Kahvilassa baagelin välissä olen syönyt nyhtöhernettä ja on ihan hämmentävän hyvää! Näitä puikkoja ollaan haluttu kokeilla, mutta hinta melko arvokas. Ehkä nyt näitä uskaltaa kokeilla kun on kuullut positiivista palautetta aika paljon :)

    VastaaPoista
  2. Nyhtöherne onkin kiva lisä kasviproteiinivalmisteisiin. Harmittelin aiemmin kun suikaleista ei ollut maustamattomia versioita, sillä tykkään yleensä maustaa itse :) Pitääkin kokeilla näitä kahta uutta tuotetta jossain vaiheessa! Ne kuulostaa ainakin tosi hyvälle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!