maanantai 17. lokakuuta 2016

Aarrekid AW16: Snakes alekoodi!

Kuinka moni tietää kotimaisen Aarrekid -brändin? Aarrekid on suomalainen lastenvaatemerkki, joka on syntynyt inspiraatiosta ja luovuudesta, halusta kertoa tarinoita, toteuttaa unelmia ja ilahduttaa lapsia.

Ja tiedättekös, rakastan tarinoita. Ja kaikkea, jonka taustalla on jokin tarina. Jokin ensi alkuun tavanomaiselta vaikuttanut asia saa ihan uutta perspektiiviä, kun sen historiasta löytyy jotain mielenkiintoista ja inspiroivaa.
Aarrekid on kuitenkin muuta kuin tavanomaista. Tarinan lisäksi tuotteissa minua kiehtoo ihan ensiksikin kotimaisuus, sen jälkeen hauskat kuosit ja ihan oikeasti lapsia varten suunniteltu mallisto ja toimivat tuotteet.

Esimerkkinä mainittakon, että Snakes-leggareissa on lahkeensuissa pitkät, taitettavat resorit, jotka takaavat housujen pitkän käyttöiän. Snakes Pom Pom -pipossa on käännettävä reuna, jonka ansiosta sama pipoo menee monen kokoiseen päähän. Mustavalkoinen kuosi on helppo yhdistää useaan eri väriseen asuun.Lisää Aarrekidin kiinnostavasta tarinasta voit lukea täältä. Kaikki tuotteet puolestaan löytyvät tämän linkin alta ja Snakes -mallisto täältä.


Aarrekidin Snakes -malliston tuotteet 16.-23.10. -15% koodilla SNAKES15.


Kuvat Aarrekidiltä. Sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!